Tinta -- vakna till en morgon i färg

Tinta adderar karaktär till ditt badrum – även i en strikt vit badrumsinredning. De lekfulla färgprofilerna ger ditt badrum i dansk design ett unikt uttryck, så att du får en färgglad och bra start på dagen.

Tinta

Vakna till en ljusare dag

Tinta är en tilltalande enkel design. Minimalistiska helvita skåp med integrerade handtag – som du kan komplettera med vilken färg du vill! Perfekt för lata morgnar! Det glada färginslaget styr dig i rätt riktning, så att du kan göra dig i ordning på nolltid. Och handtagsprofilerna hos Tinta är så mycket mer än bara färger – de finns också i bland annat antikfärgad brons samt i trä som exempelvis ek. 

Tintas lådor är stora nog för att rymma hela familjens nödvändigheter – och perfekta för alla dina skönhetsprodukter. De har en kärna tillverkad av slitstark återvunnen MDF, och är utrustade med ett praktiskt soft close-system. Lådorna stängs mjukt och tyst så att din morgon slipper störas av höga ljud.

Tinta i ett större perspektiv

Är du i planeringsstadiet kan du fundera på hur Tinta skulle kunna fungera för dig. 

Det viktigaste designinslaget, det vill säga färgprofilerna till handtagen, gör Tinta perfekt när du vill mjuka upp en strikt helvit design. Dessa kan även ansluta till andra designelement som du planerar i ditt badrum (eller som redan finns) – till exempel en blandare i mässing eller färgen på dina väggar. 

Profilerna är väl värda att utforska om du vill koppla samman din befintliga inredningsstil i köket eller hallen, utan att behöva upprepa dig själv.

Tintas distinkta design ger en frisk fläkt åt även riktigt små badrum. Och om du planerar ett större badrum eller behöver extra förvaring så finns designserien i nästan alla skåptyper och bredder – från smala högskåp till badrumskommoder i XXL. 

Vad är mitt nästa steg?

If you would like more precise knowledge of which Tinta element could fit into your bathroom's dimensions, you can have a free consulting hour with one of our consultants.

Utforska våra övriga badrumsserier

Designserier