LINEARIS -- till din tjänst.

Linearis kan användas i hallen – eller som garderob i sovrummet. Men serien fungerar lika bra i tvättstugan – fantastisk dansk design för en funktionell estetik i hela bostaden.

LINEARIS

LINEARIS -- till din tjänst från ögonblicket då du kliver in genom dörren.

Hallen brukar bara en välbesökt plats där alla kommer och går och då kan Linearis göra en stabil insats. Bakom de släta ytorna kan familjens och gästernas ytterkläder, handskar och halsdukar tas emot på ett välorganiserat och välkomnande sätt. Linearis är lätt att öppna med sina intuitiva grepp – och du kan också ge din lösning en bekväm bänk som inbjuder till en mysig pratstund medan dina gäster tar av sig skorna inför kvällens besök.

LINEARIS -- gjord av de rätta materialen.

Även om Linearis bara ska göra jobbet som garderob, är du nog ändå intresserad av att höra om seriens referenser.

Allt trä i Linearis är FSC-certifierat (vilket betyder att det kommer från hållbara skogsbruk). Och vår speciella folie som ger den reptåliga matta finishen är tillverkad av återvunna PET-flaskor – något som gör ytan behaglig att röra vid och även lätt att rengöra.

LINEARIS -- skräddarsy din lösning.

Vill du ha en optimal garderob som matchar ditt rum på bästa sätt? Då är Linearis en av de främsta kandidaterna.  Den enkla och avspända designen anpassar sig enkelt exakt efter ditt rum.  Våra garderober innehåller många olika funktioner och mått – och vill du ha ännu mer förvaringsutrymme kan du även kombinera din lösning med Linearis XXL-skåp för köket.

LINEARIS -- inte bara för garderoben.

— Utforska våra övriga köksserier

Så mycket dansk design att välja mellan!

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.