OMBRA

Ombra har inspirerats av den danska naturen och ger dig en fridfull design där lugnande inslag kommer till liv i naturliga återvunna material. När du väljer designserien till ditt kök är det helt naturligt att utöka designuttrycket även till hallen och tvättstugan.

OMBRA

-- form och funktion i perfekt harmoni.

Vackra och rengöringsvänliga ytor gjorda av återvunna PET-flaskor, massor av förvaring och en bänk där du kan sätta dig och ta av dig skorna när du kommer hem efter en lång arbetsdag. En Ombra lösning för hallen kan vara exakt det du letar efter.

-- anpassa dina handtag.

Ombras distinkta ovala handtag är inspirerade av släta stenar från danska stränder. Välj bland sex olika färger så att din hall kan matcha din personliga stil. Och du kan alltid byta ut dem längre fram när du känner för något nytt.

-- två spännande färger i återvunnet material.

Ombra finns i en härligt grön nyans och en fräsch vit variant. Båda är tillverkade av återvunna PET-flaskor, har ett matt utseende och en sammetslen känsla som ger en känsla av lugn. Ombra är inte bara hållbart utan även lätt att hålla ren. Och med återvunna träfibrer på insidan har produktionen gjorts med nästa generation i åtanke.

För att utveckla Ombra inledde Kvik ett samarbete med det danska designföretaget Says Who. Nikolaj Duves och Casper Meldgaards arbete är djupt rotat i den danska designtraditionen och en perfekt match för oss.

”Vi älskar enkelhet och har en passion för det avskalade. Vi drivs av vår nyfikenhet och vi försöker alltid utmana förväntningarna. Vi anser att bra design är något för alla. Vi ville skapa ett kök där naturliga inslag spelar en central roll i ett modernt kök med sikte på framtiden. Rena linjer och enkelhet är det som definierar den övergripande formen. Unika detaljer berättar dess historia.” – Says Who

OMBRA -- inte bara för din hall.

— -- perfekt för ditt kök.

Välj Ombra till köket för en konsekvent designstil i hela hemmet.

— -- perfekt för ditt badrum.

Använd Ombras lugna linjer även i badrummet.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Utforska fler garderobsserier i dansk design