På den här hemsidan använder vi cookies för att mäta all trafik och för att kunna optimera innehållet. Vill du veta mer om våra cookies?

Hitta inredningsinspiration

De flesta inredningsidéer börjar med en massa lösa tankar och avlägsna drömmar. Hos Kvik vill vi göra vårt bästa för att hjälpa dig att få ordning på alla tankar och förverkliga dina inredningsdrömmar. Vi vill också gärna inspirera och överraska dig samt utmana dig med nya idéer om hur ditt drömkök, ditt drömbadrum eller din drömgarderob kan se ut. Det viktigaste för oss är nämligen att du hittar exakt den lösning som matchar dina drömmar och behov.
Så sätt igång att drömma, släpp loss fantasin och låt dig inspireras av våra många olika kollektioner nedan.

Tilbehør


Gå på upptäcktsfärd bland alla våra tillbehör till bostaden.

Kvik för hela hemmet

Dansk design till överraskande låga priser är inte bara något för köket. Vi erbjuder nämligen ett brett urval av lösningar för hela hemmet. Från rymliga garderober till häftiga lampor. Allt skapat utifrån den danska traditionen att förena vackra former med bra funktion. På så sätt kan du skapa en röd tråd genom hela hemmet samtidigt som du utnyttjar dina kvadratmeter maximalt.
Inredningsinspiration - Mano-thumbnail-590x442px

MANO garderober

28 000:-

Mano i hela huset

Snygga modullösningar med Mano till hela din bostad.

Inredningsinspiration - Mano-utilityroom-2960x1268px

MANO tvättstuga

31 047:-

Flexibel inredning med Kvik

Hos Kvik uppskattar vi bra dansk design, vilket våra olika kollektioner för heminredning också präglas av.

Dansk design till överraskande låga priser

Alla våra moduler till både kök, badrum och garderober kan anpassas efter dina unika behov. Så oavsett om du bor i en liten lägenhet i stan eller i en villa med din familj, kan du hitta inspiration till din bostad hos Kvik. Alla våra lösningar kan nämligen modifieras och anpassas så att du kan utnyttja dina kvadratmeter på bästa sätt. Och självklart säljer vi allt till överraskande låga priser, så att alla kan vara med.
Koek - book-et-moede-800x600px

Rådgivning, inspiration och tips

Hos Kvik vet vi att de flesta som kommer till oss aldrig tidigare har köpt ett nytt kök. Våra kompetenta köksexperter är därför alltid redo att ge tips och råd om både stort och smått, så att vi tillsammans kan hitta den bästa lösningen till ditt nya kök.
Hitta närmaste Kvik-butik
OverlayLoading
BookingFormZipRequired

KvikHomeModalYourZip:

KvikHomeModalYourZip: