Välj färger
Frontfärger
Hantera färger

TINTA -- låt din personlighet lysa igenom.

Tinta har en kärna av klassisk minimalistisk dansk design. Visa upp dina rätta färger med den mångsidiga designen. Med klassiskt vitt eller mörkgrått kan du hålla köket enkelt eller lyfta fram linjerna med några lekfulla färginslag. Vi har tio olika färger att välja bland, så du kan hitta det perfekta uttrycket som matchar din personlighet och din livsstil.

TINTA

Valet är ditt -- addera din personlighet.

Välj mellan våra två varianter, klassiskt vitt och matt mörkgrått, som båda har en yta av återvunnen PET. Den roliga uppgiften? Det är att välja bland tio olika färger som bokstavligt talat sätter färg på mellanrummen mellan linjerna. Från koppar- eller mässingsfärgad folie till grönt eller ljus ek – välj en profilfärg som understryker linjerna eller matcha fronterna och skapa en helt ren, strömlinjeformad look. Du har närmast oändliga möjligheter att skapa ett unikt uttryck.

Återvunna material -- genuint hållbart.

Tintas fronter finns i den populära klassiska vita versionen eller vår nya lyxiga matta färg dark grey. Båda är gjorda av återvunna PET-flaskor. Faktum är att vi till varje 60 cm front har använt 40 PET-flaskor för att skapa en yta som är lätt att hålla ren och motverkar fingeravtryck. Det här är en köksinvestering som håller i många år framöver. Och den goda nyheten är att de färgade folierna enkelt kan bytas ut när du känner för något nytt i köket!

dark grey

62 112:-

Tänk stort -- få allt utrymme du behöver.

Vi förstår att en del av oss behöver ett större kök. Mer plats för gäster och för stora familjer – eller helt enkelt plats på bänkskivan för kulinariska äventyr! Därför är det superlätt att välja XXL-skåp till ditt Tinta kök. Det ger dig 40 procent mer förvaringsutrymme och 20 procent djupare bänkskiva, så att du får gott om plats för alla dina köksbehov.

dark grey

62 112:-

TINTA -- låt din personlighet ta plats.

white

65 971:-

Utforska andra köksserier.

Alla köksserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.