Frontfärger
Hantera färger

TINTA -- låt din personlighet lysa igenom.

Tinta har en kärna av klassisk minimalistisk dansk design. Visa upp dina rätta färger med den mångsidiga designen. Med klassiskt vitt kan du hålla köket enkelt eller lyfta fram linjerna med några lekfulla färginslag. Vi har tio olika färger att välja bland, så du kan hitta det perfekta uttrycket som matchar din personlighet och din livsstil.

TINTA

Valet är ditt -- addera din personlighet.

Välja bland tio olika färger som bokstavligt talat sätter färg på mellanrummen mellan linjerna. Från koppar- eller mässingsfärgad folie till grönt eller ljus ek – välj en profilfärg som understryker linjerna eller matcha fronterna och skapa en helt ren, strömlinjeformad look. Du har närmast oändliga möjligheter att skapa ett unikt uttryck.

Återvunna material -- genuint hållbart.

Tintas fronter finns i den populära klassiska vita versionen. Den är gjorda av återvunna PET-flaskor. Faktum är att vi till varje 60 cm front har använt 40 PET-flaskor för att skapa en yta som är lätt att hålla ren och motverkar fingeravtryck. Det här är en köksinvestering som håller i många år framöver.

Tänk stort -- få allt utrymme du behöver.

Vi förstår att en del av oss behöver ett större kök. Mer plats för gäster och för stora familjer – eller helt enkelt plats på bänkskivan för kulinariska äventyr! Därför är det superlätt att välja XXL-skåp till ditt Tinta kök. Det ger dig 40 procent mer förvaringsutrymme och 20 procent djupare bänkskiva, så att du får gott om plats för alla dina köksbehov.

Kviks SamtalsKök® — du gör det till ditt eget.

Magin i vårt SamtalsKök® handlar inte om specifika mått eller kökslösningar, utan om livet och de stunder det består av. Det är de härliga skratten under familjemiddagen, den trygga tystnaden när du tar dig en nattmacka, en gemensam förväntan inför en kaka som gräddas i ugnen och de tysta viskningarna som utbyts över en kopp kvällste. Oavsett om det är ett kök för två eller en bubblande familjecentral, kan alla kök vara ett SamtalsKök®.

Det är era berättelser, era gemensamma erfarenheter och era minnen som väcker det till liv. Så bjud in glädjen, samtalet och gemenskapen – och se hur ditt kök förvandlas till hjärtat i ditt hem, ett genuint SamtalsKök®.

Läs mer om vårt SamtalsKök®

TINTA white

73 202:-

TINTA -- låt din personlighet ta plats.

TINTA white

73 202:-

Utforska andra köksserier.

Alla köksserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.