Varje detalj underlättar livet för dig

Bosch

Boschs hushållsapparater står för kvalitet, teknik och pålitlighet. Välkommen på ett smakprov. Med kvalitet i varje detalj. Under många generationer har hushållsapparater från Bosch underlättat vardagen. De gör en del av arbetet åt dig. De ser till att du kan klara av hushållsarbetet snabbare. De ger oss mer tid och förbättrar vår livskvalitet.

100 dagar nöjdkund-erbjudande

På 100 dagar hinner du lära känna din nya Bosch-produkt ordentligt. Vi vill vara säkra på att du blir nöjd, annars får du lämna tillbaka produkten. Registrera din nya Boschprodukt inom två veckor efter inköpsdatum och du får 100 dagar på dig att ta reda på om du är 100% nöjd.

Den litte lättare vägen till perfekt resultat

Bosch tillverkar hållbara produkter med fulländad prestanda som alltid möter faktiska behov. Resultatet är alltid en påtaglig kvalitet som gör vanliga dagar lite enklare och mera trivsamma.
Det svåra förenklar vi. Det tidskrävande snabbar vi på. Det tunga gör vi lättare.

Du som användare ska kunna lita på att Bosch lever upp till eller till och med överträffar dina förväntningar. Eftersom för oss på Bosch är resultatet allt!

Våra produkter tål att sättas på prov

Vi välkomnar alltid tester av våra produkter. När oberoende institut testar dem, får de verkligen visa vad de går för. Vi får ett kvitto på deras kvalitet.

Enkel installation, kompromisslös kvalitet

Bosch inbyggnadsprodukter

Inbyggnadsspisar installeras under arbetsbänken och styr hällen ovanför. Ugnar kan däremot integreras i både vägg- och underskåp. Om du väljer en separat ugn kan du placera hällen var du vill. Har du begränsat med utrymme kan du välja en modell som endast är 45 cm hög. Vilken modell du än väljer får du alltid perfekta resultat.

Njutning på kort tid

Mikrovågsugn från Bosch

Mikrovågsugn från Bosch är idealiska för dem som vill spara tid och energi när de lagar mat och bakar. Det går mycket snabbare och är mer ekonomiskt att värma små portioner i en mikrovågsugn. Och en mikrovågsugn från Bosch tinar upp mat på några minuter, i stället för att det ska ta flera timmar.

Massor med plats för din mat

En av våra bästa idéer

Inredningen i våra kylar och frysar ger en tydlig överblick och är lätta att lasta i och ur. Om du har höga förpackningar eller en stor julskinka får de plats tack vare flexibla hyllplan. En delad glashylla gör att du kan ta bort hela eller en del av den. Hyllorna är lätta att nå, och eftersom de kan dras ut helt är det enkelt att ställa in varorna.

VitaFresh

Bosch kyl/frysar med VitaFresh underlättar för dig att äta mer näringsrikt. VitaFresh erbjuder optimala fuktighets- och temperaturförhållanden så frukt och grönt håller sig fräscha upp till tre gånger längre jämfört med förvaring i en konventionell låda i kylen. Det innebär att du kan ha fräscha råvaror hemma längre utan att behöva handla lika ofta.
Läs mer

Letar du efter den senaste tekniken för att hålla dina kylvaror fräscha? Då har du kommit rätt

Vi har utvecklat energieffektiv teknik, flexibel inredning, enkel i- och urlastning och innovativa system för att hålla maten fräsch. Så att du bara behöver fokusera på härlig mat.

Funktionell och tidlös design, enkel installation

Våra hällar

En separat häll kan installeras oberoende av ugnen. Du kan t.ex. installera ugnen i en köksö eller ett väggskåp. Eller så kan du välja en av våra Domino-modeller med 30 – 40 cm bredd, t.ex. Teppan Yaki för japansk matlagning eller wokbrännaren för det asiatiska köket.

En frisk fläkt i köket

Vi har utvecklat ett antal extra kraftfulla köksfläktar som ser till att det är god doft som sprids i köket, inte os. Dessutom har vi isolerat dem och försett dem med ljuddämpning så att du knappt kan höra dem.

Bosch. En diskmaskin för alla kök

Vi vet inte hur ditt kök ser ut, men vi kan garantera att en diskmaskin från Bosch motsvarar dina förväntningar och passar i alla möjliga utrymmen.