Refine your choice

EICO

EICO levererar och distribuerar vitvaror och har marknadens största sortiment av köksfläktar. Hos oss hittar du produkter ifrån några av världens ledande tillverkare med uppbackning av marknadens bästa kunskap och service. Vi har rötter i köksbranschen och med mer än 36 års erfarenhet så vet vi mer om ämnet än de flesta, och vi kan alltid hjälpa till och guida dig till rätt val.

Köksfläktar är vetenskap

Faktorer som design, sugförmåga, material, energiförbrukning, ljudnivå och pris spelar självklart in då du överväger ditt beslut, men även montering och skötsel är relevant då du ska välja köksfläkt. Hos EICO vet vi mer om köksfläktar än de flesta, och den kunskapen kommer självklart dig som kund till godo.

Silent perfection

Faber är en italiensk producent av köksfläktar som har varit i entilationsbranschen i mer än 60 år. Här är det inte bara tal om en funktionell köksinredning, utan även estetiska designprodukter som raffinerar kökets uttryck. 

Faber är i dag världens näst största producent av köksfläktar.

Italienska traditioner med ELICA

Italienska traditioner och gott hantverk, kombinerat med innovation och design gör ELICAS köksfläktar till något helt i särklass Sedan starten på 70-talet så har den italienska producenten revolutionerat marknaden med banbrytande teknologi, respekt för detaljer och en kvalitet som kort sagt inte går att få mycket bättre. 

Allt det har gjort ELICA till det de är i dag - världens största köksfläktproducent.

Wireless connection

Eicolink är ett integrerat kombinationssystem med trådlös anslutning mellan hällen och fläkten. Systemet fungerar som en inbyggd fjärrkontroll i hällen och kan styra de fläktar som är försedda med Eicolink logo.

At your service

Även på servicefronten är vi bättre än de flesta. Det betyder väldigt mycket för oss att vi kan ge dig en upplevelse ut över det vanliga, och att vi lever upp till dina förväntningar - kanske till och med överträffa dem. Har du problem med någon av våra produkter så löser vi inte det med hjälp av paniklösningar eller dåliga undanflykter. Ärendet följs istället upp av en av våra medarbetare som hjälper till att hitta en lösning på problemet. Det, tycker vi rimmar på riktigt bra service.