För bättre leverne. Designad i Sverige.

Electrolux

Med roten i våra svenska värderingar och ett hållbart förhållande till naturen, designar vi med ett tydligt syfte. Vi gör allt vi kan för att vårda vår planet för framtida generationer. Vi skapar inte bara smakupplevelser, tar hand om kläder och upprätthåller ett bekvämt hem. Vi hjälper också människor att leva bättre så att de kan utforska mer.

Ugnar

Med hjälp av våra ugnar kan du vara säker på att du får perfekta resultat, varje gång. Tack vare den inbyggda matlagningstermometern, ånga och flera funktioner för tillagningshjälp kan du luta dig tillbaka och låta ugnen göra jobbet åt dig. Låt kreativiteten flöda och testa recept som du inte vågat testa innan och bemästra dem gång efter gång.

Ugns - funktioner

Ånga

Med våra ugnar kan du vara säker på att alltid uppnå bästa möjliga resultat. Med hjälp av ånga kan du slappna av och låta ugnen göra jobbet

Tillagningshjälp

Funktionen för tillagningshjälp är som en hjälpande hand i köket. Välj vilken mat du ska laga så ställer ugnen in rätt program och tid för dig ‒ med snabbare förvärmning. Du ställer in den efter din smak.

Pyrolytisk rengöring

Pyrolytisk rengöring ger dig det ultimata inom självrengörande ugnar och tar effektiviteten och bekvämligheten till en helt ny nivå. Ugnen värms upp till en väldigt hög temperatur så att rester blir till aska och enkla att torka av.

Spishällar

Electrolux induktionshällar är din mest responsiva och tillförlitliga partner i köket. Induktionstekniken är säker och enkel att rengöra och ger omedelbar respons när den upptäcker ditt kokkärl på hällen. Den värms upp snabbare än andra hällar, vilket gör att du kan laga mat snabbare.

Spishäll - funktioner

FlexiBridge®

Välj mellan tre matlagningslayouter med FlexiBridge®-funktionen. Ett speciellt induktionsområde med fyra segment där du kan välja att ansluta upp till fyra zoner, och erbjuda ett av de stora tillagningsområdena exceptionell, enhetlig värmedistribution.

SensePro

Enkelt att laga mat med precision. Med den trådlösa matlagningstermometern får du professionella resultat hemma. Matlagningstermometern mäter innertemperaturen i maten exakt och kommunicerar med hällen för bästa resultat. Eftersom specifika temperaturer kan upprätthållas kan man laga med sous-vide på hällen.

Hob2Hood®

Hob2Hood-funktionen ansluter trådlöst din häll till din köksfläkt. Sätt igång och laga maten så justerar fläkten automatiskt inställningarna, vilket ger det bästa utsuget baserat på vald effekt på hällen.

Fläktar

Välkomna gästerna in i ett fräscht kök utan ånga och os. Våra köksfläktar omfattar allt från eleganta till raffinerade modeller som kompletterar köksmiljön med vacker formgivning.

Fläktar - funktioner

Hob2Hood®

Hob2Hood-funktionen ansluter trådlöst din häll till din köksfläkt. Sätt igång och laga maten så justerar fläkten automatiskt inställningarna, vilket ger det bästa utsuget baserat på vald effekt på hällen. Den gör det hårda arbetet så att du – och dina händer – kan fokusera på matlagningen.

Breeze

Det är inte längre några problem att prata när du sitter ner för att äta med familj och vänner. Aktivera funktionen med en knapptryckning när du är klar med matlagningen, så fräschar den tyst upp luften i tio minuter. För ett fräscht kök, utan oljud.

SilenceTech

SilenceTech-fläkten drar ut matoset från köket väldigt tyst, även vid maximal effekt. Vår avancerade teknik innebär att du kan fokusera på att skapa läckra rätter i en lugn och ren miljö.

Diskmaskiner

Att diska bör vara ditt sista problem i köket. En diskmaskin från Electrolux kan göra jobbet åt dig med överlägsen prestanda och skinande rent resultat, varje gång.

Diskmaskiner - funktioner

QuickSelect

QuickSelect gör det lätt att välja ett specialanpassat diskprogram. Välj programtid med skjutreglaget och lägg till valbara behandlingar med bara en tryckning det har aldrig varit enklare. Sedan kan du koppla av och överlåta resten till maskinen.

ComfortLift®

Vår unika ComfortLift®-funktion innebär att du inte längre behöver böja dig ner för att tömma eller stoppa in i diskmaskinen. Med en lätt tryckning på handtaget glider den nedre korgen försiktigt upp till dig. Det är världens första, för din komfort.

MaxiFlex-låda

MaxiFlex-lådan är designad för bestick och köksredskap av olika former och storlekar. Oavsett om de är stora eller otympliga ser de anpassningsbara avdelarna och den djupa lådan till att allt enkelt får plats.

Kylskåp

Vårt flexibla sortiment av kylskåp innebär att det finns ett för varje kylutrymme, oavsett om det är en liten kyl, en dubbelkyl eller någonting större.

Kylskåp - funktioner

CustomFlex®

Upptäck maximal flexibilitet tack vare det anpassningsbara CustomFlex® -kylskåpet. Det unika förvaringssystemet går att anpassa efter dina behov, med lådor och rack som är lätta att arrangera om för optimal förvaring och enkel åtkomst.

TwinTech®

Föreställ dig en kyl-frys som håller livsmedel färska längre och bevarar smakerna längre. Vår TwinTech® -teknologi använder ett dubbelt kylsystem för att se till att alla livsmedel förvaras i precis rätt temperatur och fuktighetsgrad. Luftfuktigheten i kylen kontrolleras för maximal färskhet medan luften i frysen är torr för att undvika frostbildning.

Cooling 360°

Med Cooling 360° kylskåp når luftcirkulationen alla hörn. Optimalt utplacerade luftventiler gör att alla hörn i kylskåpet kyls. Baksidan i äkta rostfritt stål är både snygg och funktionell och ger snabb temperaturåterställning efter öppning. Produkterna hålls fräscha och låser in naturens mest subtila smaker.

Utbud av kompakta produkter

Vårt utbud av kompakta produkter ger dig större valmöjligheter när du utformar köket, genom modulära enheter och många olika funktioner som du kombinerar för bästa resultat.

Utbud av kompakta produkter - funktioner

Kompakta ugnen CombiQuick®

CombiQuick kan du laga mat dubbelt så snabbt jämfört med standardugnar. Allt utan att smaken försämras. Om man kombinerar normal ugnsfunktion med grill och mikrovågsugn kan man servera underbara måltider oavsett hur mycket tid man har.

Espresso

Bli din egen barista hemma. Du kan njuta av gott kaffe i ditt eget hem med Electrolux Coffee Machine. Den gör allt från espresso till cappuccino ‒ välj bara vilket kaffe du vill ha så fixar maskinen resten som en riktig barista.

Inbyggd mikrovågsugn

Våra inbyggda mikrovågsugnar förenklar vardagens matlagning och eftersom de är inbyggda frigör de värdefullt utrymme för andra aktiviteter i ditt kök. Vår inbyggda mikrovågsugn är effektiv, elegant och diskret.

Mattsvart

Kombinera det bästa inom funktionalitet och sofistikering med mattsvart design. Färgen är tillgänglig för flera apparater, så att du kan hålla en enhetlig stil i hela köket med innovativa tekniska egenskaper och en snygg premiumdesign.

Ett hem med smarta anslutningar

Smarta apparater gör dina vardagssysslor enklare och bekvämare. Resultatet blir fräschare, renare och mer tilltalande – och dessutom enklare. Upptäck våra anslutna apparater – för ett smartare hem utan ansträngning.