Idéer som skapar historia

NEFF

Ända sedan starten i den sydtyska staden Bretten år 1877 har NEFF utrustat kök där matlagningen får stå i centrum. Hemligheten är kanske att vi tillbringar så mycket tid i köket. Här uppfinner och utvecklar vi nya lösningar med gedigen tysk kvalitet för dig som vill ta din matlagning till nästa nivå.

5 års garanti

Vi vill att du ska känna dig extra trygg när du väljer NEFF till ditt nya kök, därför erbjuder vi dig 5 års garanti på dina vitvaror från NEFF. För att erhålla garantin ska köpet vara gjort tidigast 1 april 2021. Läs fullständiga villkor här:

Läs mer

Läs mer
Kom närmare din matlagning. Världens enda ugnslucka som försvinner när du öppnar den.

Slide&Hide®

Låt inget hamna emellan dig och en lyckad middag. Luckan försvinner helt under ugnen och ger mer utrymme i ditt kök. Slide&Hide är standard på alla fullstora ugnar från NEFF. Går att kombinera med allt från pyrolytisk självrengöring till ånga.

Full kontroll över din häll - med ett enda "vred"

Med den magnetiska enknappsfunktionen TwistPad® Fire styr du alla kokzoner enkelt och bekvämt. En trotjänare i vardagen – men också detaljen som garanterat blir en snackis när du har gäster i köket.

Mer frihet när du planerar köket

NEFFs häll med integrerad fläkt gör sig perfekt i köksön. Den automatiska fläkten är lätt att rengöra och fettfiltret går att maskindiska.

"Håll råvarorna färska upp till tre gånger så länge"

FreshSafe®-lådorna förvarar maten i nära 0 °C med medelhög eller hög luftfuktighet, vilket håller allting fräscht och bevarar näringsämnena.

Mjukstängande gångjärn

Gångjärn med inbyggda dämpare som fångar upp dörren och stänger den långsamt, tyst och mjukt. Perfekt när du har händerna fulla med råvaror. Stänger sig automatiskt i en vinkel från 20°. SoftClose är standard på alla Neff kyla-produkter för inbyggnad.

Ugnar

Laga mat med ånga

Vare sig du tillagar grönsaker, eller bakar bröd kommer ångan hjälpa dig med resultatet. En krispig yta och en smakrik och saftig insida.

Goda utsikter
Se klart och tydligt på alla nivåer samtidigt. LED belysningen når även de mörkaste hörn.

Fulländad design
Med en enhetlig rostfri list på varje sida kan man elegant kombinera kompaktugn och fullstor ugn så att de blir till en sammanhängande enhet. Finns lister både för horisontell och vertikal placering av ugnar.

Läs mer om de nya ugnarna från NEFF

Kraftfulla fläktar

Fångar effektivt oset från hela hållen
Bakom glaset skapas en luftvägg, som förstärker luftflödet och fläkten kan effektivt fånga in os och ånga oavsett var på hällen du lagar mat.

Clean air filter
Ibland är det extra viktigt med bra osupptagning. CleanAir – vårt kraftigaste kolfilter för recirkulation, når en osupptagning på upp till 95%.

Chef 70°C

Diskmaskiner

Om du lagar mat som ett proffs behöver du en diskmaskin som tål tuffa tag. Med Chef 70°-programmet får du bort de mest envisa fastbrända rester i alla slags kokkärl. Allt blir rent, torrt och skinande.

Built-in espresso inte bara vacker att se på

En bra måltid bör avslutas med en god kopp kaffe. Med OneTouch Function kan du enkelt, med en knapptryckning, tillreda vilken typ av kaffe du vill. Om du vill ha dubbelt så mycket av det goda väljer du DoubleCup – två koppar, två olika kaffedrycker, en knapptryckning.