Siemens

Alla studioLine-produkter är lika lockande i sin strama och förfinade design. Den mörka kanten, det stora vredet samt den djupsvarta glasdörren understryker den exklusiva känslan. Tillsammans med köksinredningen får du ren elegans och exklusivitet i ditt kök.

Utmana studioLine i 150 dagar

Vi vill leva upp till dina förväntningar. Därför erbjuder vi dig ett unikt nöjd kunderbjudande som ger dig tid att sätta dina nya studioLine produkter på prov. Du får hela 150 dagars returrätt. Allt du behöver göra är att registera dig och dina Siemens produkter i My Siemens Home.

Nedsänkbar fläkt i bänkskiva

GlassdraftAir ger dig fri sikt över hällen och matlagningsupplevelser för enastående ögonblick. Nya glassdraftAir från Siemens kombinerar exceptionell design, högkvalitativa material och överlägsen prestanda – perfekt för kök med öppen planlösning.

Intelligenta hällar med känsla för perfektion

Induktionshällen är det moderna kökets hjärta. Siemens freeInduction är en helt gränslös induktionshäll med en enda stor kokzon. Hällen känner av placeringen och formen på kastrullen och minns till och med temperaturen du ställde in om du flyttar på den. Låter det som magi? Vänta bara tills du börjat använda den. Då är det du som skapar magin.

Fläktar

Hur skulle ditt kök kunna se ut om du slapp planera för en fläkt? Siemens inductionAir Plus induktionshäll med inbyggd fläkt fick utmärkelsen Bäst i Test av Råd & Rön i december 2020.

Ugnar

Siemens kompaktserie har revolutionerat designen och planeringen av moderna kök. De nya iQ700 kompaktugnarna är fulladdade med intelligenta funktioner. Kompaktugnen ger dig utrymme att experimentera i köket utan att ta mer plats än nödvändigt.

En stor ugn i kompakt format – plåtarna går att använda i både stor ugn och kompaktugn.

RoastingSensor Plus – innovativ stektermometer

RoastingSensor Plus är en stektermometer med 3 mätpunkter. Den ger perfekt resultat oavsett maträtt, bröd eller kaka. Termometern går att använda i ugn, mikro och ångugn.

VarioSpeed – dubbelt så snabbt

Genom att kombinera den nya innovativa mikrofunktionen varioSpeed med de vanliga ugnsfunktionerna kortar du ner tillagningstiden med upp till 50% – och får ändå samma utmärkta resultat.

ActiveClean – ugnen som rengör sig själv

Pyrolysprogrammet activeClean gör ugnen skinande ren. Rester förvandlas till aska under hög temperatur. Sedan är det bara att torka ur askan med en trasa. Inga kemikalier behövs.

Kylskåp - njut av din mat längre

En förutsättning för bra mat är färska råvaror. Siemens kylskåp är utrustade med olika freshness-system som gör det enkelt och flexibelt för dig att behålla din mat fräsch. Som ett resultat, kan du alltid njuta av din mat oavsett när du haft tid att handla.

HyperFresh Premium – håller livsmedel fräscha upp till tre gånger så länge.

HyperFresh

Livsmedlen får tre gånger så lång livslängd i en zon i kylskåpet som konstant håller 0,5 °C. Nollgradzonen är fördelad på tre separata lådor. En mindre låda för nötter, ost och ägg. En större för fisk och kött. Samt en fuktighetsreglerande låda för frukt och grönsaker.

Diskmaskiner

Dubbelt så snabb diskning och torkning med varioSpeed. Varför vänta länge på ren och skinande disk? Med Siemens varioSpeed Plus-funktion förkortas disktiden med upp till 66%. Naturligtvis med strålande resultat.

Toppbetyg i torkförmåga

Zeolith®

Zeolith®-torkning tar upp fuktighet och omvandlar till värmeenergi. Resultatet blir snabbare, effektivare torkning och lägre energiförbrukning. Zeolith®-torkning gör även att plast torkar bättre.