24 månaders räntefri delbetaling.

Kvik erbjuder en unik finansiering till alla kunder som investerar i nytt kök, bad eller garderob. Med en trygg finansieringslösning slipper du utöka ditt huslån för att renovera ditt kök eller badrum.

Prisexempel

*Veda Dark Oak 69 199 kr Månadskostnad vid 24 månaders räntefri delbetalning är 2 949 kr/mån. inkl. uppläggningsavgift och administrationsavgift. Effektiv ränta vid kreditbelopp 69 199 kr, återbetalningstid 24 månader, årsränta 0 %, uppläggningsavgift 495 kr och administrationsavgift 45 kr är 2,20 %. Det totala beloppet att återbetala är 70 774 kr och förutsätter att betalning sker enligt betalningsplanen. Priset är exkl. diskho, blandare, vitvaror, belysning montering, installation och frakt.

Grundläggande krav.

Tillsammans med Captum Group, en del av Stena AB, erbjuder Kvik dig ett enkelt sätt att dela upp din betalning när du köper ditt kök. Välj själv den månadskostnad som passar dig.

  • 20 år fyllda
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Folkbokförd i Sverige minst 12 månader
  • Stadigvarande inkomst av tjänst eller pension
  • Den sökta krediten ska stå i rimlig proportion till din inkomst
  • Kom ihåg att även om ovanstående grundkrav uppfylls så är det ingen garanti för att krediten beviljas

white

120 581:-

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.