Gå med i vårt team

Är du vår nya franchisetagare?

Unikt koncept, attraktiva produkter

Vi har ett unikt koncept med stor intjäningspotential och vi söker nu nya franchisetagare. Du driver ditt eget företag med ett starkt varumärke, koncept och team bakom dig. Vi erbjuder en fantastisk produkt som uppfyller människors drömmar om ett kök, badrum eller garderob i dansk design – och alltid till ett överraskande lågt pris.

Aktuella möjligheter

Nya butiker: Linköping, Norrköping, Örebro, Kristianstad, Umeå, Uppsala, Stockholm.

Befintliga butiker som kan tas över:

Påbörja din resa i dag
Bli en av oss

Vi har en bra tillväxtutveckling

Kvik är ett växande internationellt nätverk med mer än 185 butiker i Europa och Asien. Och vi har stora expansionsplaner. Under de senaste fem åren har vi sett en enorm tillväxt och ett ökat intresse för kök. Vi har uppgraderat våra digitala verktyg för att driva på ännu fler mötesbokningar och butiksbesök.

  • Våra bästa butiker omsätter mer än 7 miljoner euro med ett rörelseresultat på 8–10 procent
  • 2021 var genomsnittsresultatet för en franchisetagare 220 000 euro
  • Fyra av fem butiker uppnår sina ekonomiska mål det första året

Kvik är ett unikt koncept och grundades för att kunna erbjuda kunderna en enklare, mer transparent och snabbare väg till det kök, badrum eller den garderob de alltid har drömt om.

— Kviks vision
Erfarenhet

Har du det som krävs?

Du är en driven entreprenör som brinner för att skapa livslånga relationer med dina kunder. Erfarenhet från köksbranschen är en fördel, men inget krav. Däremot ska du ha en stark drivkraft – och helst erfarenhet av att sälja, leda, inspirera och styra. Det är viktigt att du har en stark personlighet och bra koll på siffrorna, så att du är bra på att hantera både människor och affärsverksamheten.

Hårt arbete ger bra resultat

Du har en utåtriktad personlighet och är en progressiv doer som aldrig ger upp. En person som ser möjligheter i stället för problem. Du tar täten när det gäller förändring och utmaningar. Du är entusiastisk, men även medveten om det faktum att vi alltid kan bli bättre. Dessutom gillar du att ta tag i saker, även om du aldrig tidigare befunnit dig i situationen, eftersom du litar på dig själv och din förmåga att fatta rätt beslut.

Du gör skillnad

En stark passion och viljan att göra skillnad är viktiga faktorer för en Kvik-franchisetagare. Du är bra på att få dina medarbetare att känna att de faktiskt gör skillnad när vi erbjuder kök, badrum och garderober i dansk design till överraskande låga priser. Och du gillar verkligen att visa kunderna hur mycket de kan få för sina pengar när de köper ett nytt kök från Kvik.

Vi gör skillnad genom att ge människor ett bra bemötande. Vi får människor att må bra och ser till att de aldrig känner någon press att köpa.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisetagare, Brügge, Belgien

Här är bilder från några av de senaste butiksöppningarna runt om i Europa.

Kvik Västerås i Sverige

Glada miner på invigningen 2019.

Kvik Madrid Principe de Vergara i Spanien

Invigning av vår tredje butik i Madrid 2021.

Kvik Hamburg Altstadt i Tyskland

Från invigningen 2021.
Ta nästa steg

Är du redo att bli en i laget?

Efter att ha läst all information, är du redo att ta det första steget mot att bli Kvik-franchisetagare? Om svaret är ja vill vi gärna höra ifrån dig. Självklart är din kontakt helt utan förpliktelser och kommer att behandlas konfidentiellt.

Påbörja din resa i dag