Gå med i vårt team

Är du vår nya franchisetagare?

Bli en del av ett unikt koncept med stor potential, som franchisetagare hos Kvik. Tillsammans förverkligar vi kundernas drömmar om ett kök, badrum eller garderob i dansk design – alltid till ett överraskande lågt pris.

Aktuella möjligheter

Nya butiker: Norrköping, Linköping, Sundsvall, Örebro, Östersund, Växjö, Kristianstad, Uppsala, Umeå  

Befintliga butiker som ska överlåtas: 

Ansök här

green

81 558:-

Bli en del av framgångsresan

Kvik är ett växande internationellt nätverk med mer än 180 butiker i Europa och Asien. Under de senaste fem åren har Kvik haft en enorm tillväxt och vi ser en stor ökning av butiksbesök och mötesbokningar.

  • De bästa butikerna omsätter mer än 7 miljoner euro med ett rörelseresultat på 8–10 procent.
  • 2021 var genomsnittsresultatet för en franchisetagare 220 000 euro.*
  • Fyra av fem butiker uppnår sina ekonomiska mål det första året.

Vi är ONE TEAM

Som franchisetagare är du aldrig ensam. Vi är med dig varje steg på vägen – vi jobbar som ett team under hela processen och gör varandra bättre.

Från vårt huvudkontor i Danmark hjälper vi dig med allt du behöver för att driva butiken.

Vi gör skillnad genom att ge människor ett bra bemötande. Vi får människor att må bra och ser till att de aldrig känner någon press att köpa.

— Peter Verhaeghe
Kvik-franchisetagare, Brügge, Belgien
Har du det som krävs?

Erfarenhet

Du är en driven entreprenör som brinner för att skapa livslånga relationer med dina kunder. Erfarenhet från köksbranschen är en fördel, men inget krav. Däremot ska du ha en stark drivkraft – och helst erfarenhet av att sälja, leda, inspirera och styra. Det är viktigt att du har en stark personlighet och koll på siffrorna, så att du hanterar både människor och affärsverksamheten på bästa sätt.

Hårt arbete ger bra resultat

Du har en utåtriktad personlighet, är driven och ger aldrig upp. Du är en person som ser möjligheter i stället för problem. Du tar täten när det gäller förändring och utmaningar. Du är entusiastisk, men även medveten om att vi alltid kan bli bättre. Dessutom gillar du att ta tag i saker, även om du aldrig tidigare befunnit dig i situationen, eftersom du litar på dig själv och din förmåga att fatta rätt beslut.

Du gör skillnad

En stark passion och viljan att göra skillnad är viktiga faktorer för en Kvik-franchisetagare. Du är bra på att få dina medarbetare att känna att de gör skillnad när vi erbjuder kök, badrum och garderober i dansk design till överraskande låga priser. Och du gillar verkligen att visa kunderna hur mycket de kan få för sina pengar när de köper ett nytt kök från Kvik.

Vanliga frågor

Vi vet att det är ett stort beslut att investera i en egen butik och bli franchisetagare. Så självklart har du många frågor. Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna. 

Kvik är ett unikt koncept och grundades med idén att erbjuda kunderna en ENKLARE, mer TRANSPARENT och SNABBARE väg till sin DRÖM.

— Kviks vision

Se några bilder från de senaste butiksöppningarna runt omkring i Europa.

Västerås

Teamet i vår butik i Västerås vid butiksöppningen 2019.

Madrid Principe de Vergara.

Ägarna till vår tredje butik i Spanien

Hamburg Altstadt

Från öppningen av vår första butik i Tyskland.
Ta nästa steg

Är du redo att bli en del av laget?

Efter att ha läst all information, är du redo att ta det första steget mot att bli Kvik-franchisetagare? Om svaret är ja vill vi gärna höra ifrån dig. Självklart är din kontakt helt utan förpliktelser och kommer att behandlas konfidentiellt.

Ansök här

*Denna information är endast avsedd att ge en allmän och vägledande inblick i det möjliga resultatunderlaget som franchisetagare för Kvik A/S. EBIT ska läsas som vinst plus den lön som franchisetagaren tar ut från bolaget. Beräkningarna görs på basis av alla franchisebutiker i Europa och på intäktsunderlaget från 1 januari 2021 till 31 december 2021. Informationen kan variera beroende på vilket land och område beräkningarna baseras på. Siffrorna är också baserade på en väletablerad butik och kan inte förväntas utgöra resultatunderlag under det första verksamhetsåret. Inkomstunderlaget kan variera från land till land och beror på det geografiska området och på den egna arbetsinsatsen. Det angivna resultatunderlaget kan därför endast betraktas som en historisk bild och inte som en garanti för framtida resultat. För mer information kontaktar du alltid Erik Angervall, för en mer detaljerad diskussion om ett visst land eller område.