Dansk design och ett unikt koncept

Vi har ett unikt koncept med stor intjäningspotential och vi söker nu nya franchisetagare. Du driver ditt eget företag med ett starkt varumärke, koncept och team bakom dig. Vi erbjuder en fantastisk produkt som uppfyller människors drömmar om ett kök, badrum eller garderob i dansk design – och alltid till ett överraskande lågt pris. Två gånger om året släpper vi nya danska designprodukter, så att ditt produktsortiment alltid är nytt och uppdaterat med det som konsumenterna letar efter. 

 

Gå med i vårt team

Är du vår nya franchisetagare?

Aktuella möjligheter

Nya butiker: Kristianstad, Linköping, Norrköping, Örebro, Uppsala​

Befintliga butiker som kan tas över:Borås och Stockholm.

Ansök nu

Kvik i korthet

Vi är annorlunda

Under mer än 40 år har vi utmanat den traditionella affärsmodellen för köksbranschen. Vi ger transparenta offerter och förhandlar inte om priset. Det gör att kunderna från början vet vad de får för pengarna.

Du blir din egen chef, med stöd från oss

Företaget är ditt, men du har ett starkt företag och team i ryggen. Vi kan hjälpa till med allt från affärsplan och butikslokal, till marknadsföring och fakturering. Du kan koncentrera dig på att designa och sälja kök i dansk design.

Mer än 190 butiker i 12 länder

Som Kvik-franchisetagare blir du en del av ett växande internationellt nätverk med mer än 190 butiker i Europa och Asien. Och vi har stora expansionsplaner – vill du vara en del av dem?

Fokus på hållbarhet

Vi tänker in hållbarhet i våra produkter redan från start – och designar dem utifrån kökets hela livscykel. Vi använder så mycket återvunnet material som möjligt i våra produkter och undersöker ständigt på hur vi kan öka den andelen.

Kvik är ett unikt koncept och grundades för att kunna erbjuda kunderna en enklare, mer transparent och snabbare väg till det kök, badrum eller den garderob de alltid har drömt om.

— Kviks vision
Erfarenhet

Har du det som krävs?

Du är en driven entreprenör som brinner för att skapa livslånga relationer med dina kunder. Erfarenhet från köksbranschen är en fördel, men inget krav. Däremot ska du ha en stark drivkraft – och helst erfarenhet av att sälja, leda, inspirera och styra. Det är viktigt att du har en stark personlighet och bra koll på siffrorna, så att du är bra på att hantera både människor och affärsverksamheten. Det skadar inte om du är bra på att omge dig med ett starkt team – att sälja och installera en kunds drömkök är ett komplext projekt som kräver många duktiga personer under hela processen. 

Möt våra franchisetagare

Våra första franchisetagare i Tyskland

Läs mer om deras resa

Säg ja till köket

Läs om deras berättelse

Från IT-ingenjör till att äga två butiker

Läs om hur Miguel kombinerade sina passioner

Från bolagskarriär till entreprenör

Läs Tjadlinds berättelse

Hur ser processen ut?

De olika vägarna skiljer sig lite åt, men stegen är alltid desamma. Du skickar din ansökan. Sedan ordnar vi ett möte i ditt lokalområde, och om det känns rätt för bägge parter tar vi fram ett avtal och hjälper dig att sätta ihop en affärsplan.

Vi kan erbjuda juridisk hjälp och bistå med att säkerställa finansiering. Vi har förmodligen redan börjat leta efter rätt butikslokal, men slutför arbetet tillsammans. Därefter sätter du igång med din utbildning

Under tiden bygger vårt butiksinredningsteam upp din butik, eller bygger om den om du tar över en befintlig butik. Via vår digitala marknadsföring ser vi till att ni har mötesbokningar på öppningsdagen, och sedan är det dags för butiksinvigning.

Vi finns kvar vid din sida och hjälper dig längs vägen. Du är din egen chef, men vi finns med dig i alla steg.

Ansök nu
Ta nästa steg

Är du redo att bli en i laget?

Efter att ha läst all information, är du redo att ta det första steget mot att bli Kvik-franchisetagare? Om svaret är ja vill vi gärna höra ifrån dig. Självklart är din kontakt helt utan förpliktelser och kommer att behandlas konfidentiellt.

”Jag ser fram emot att läsa din ansökan. Vi hörs snart!”

— Stefan Sandberg, Country Manager, Sverige

Påbörja din resa i dag

Här ser du bilder från butiksöppningar runt omkring i Europa.

Kvik Hoorn, Nederländerna

Kvik Hoorn-teamet vid invigningen i november 2023.

Kvik Fuengirola, Spanien

Kvik Marbella-teamet öppnar sin andra butik – Kvik Fuengirola – 2023.

Kvik Hamburg Altstadt, Tyskland

Från invigningen 2021.