BORDO -- form och funktion till överraskande lågt pris.

Bordo är praktiskt och modernt vad gäller både design och färg – och ett bra exempel på dansk design till överraskande låga priser. Bordo tillverkas av 70 procent återvunnet material och är därför ett hållbart och smart val både i dag och i framtiden. När det många år framöver är dags att skaffa ett nytt kök igen, kan Bordo återvinnas till 99 procent. Bland vårt utbud av handtag kan du välja dem som ger din lösning personlighet, oavsett om din stil är klassisk, modern, industriell eller minimalistisk. Bordo kan användas för sig och säljs till ett överraskande lågt pris, men är också ett perfekt kök att mixa och matcha med en köksö i en annan designserie.

BORDO

Dansk design -- moderna färger.

Svart är enkelt, men samtidigt genialt. Bordo har alltid varit svart. Svart gör intryck och fungerar även som en sorts neutral bakgrund för färg eller exempelvis en köksö i en av våra andra köksserier. Och nu har vi utökat Bordo-paletten med ytterligare två färger – modern clay och sammetslen arizona beige. Fräscht, modernt och alltid med stil. Valet är helt upp till dig.  

Ultramatt -- för enkel rengöring.

Bordo har en ultramatt yta i återvunnen PET-plast med antifingerprint-teknik. Det här gör Bordo till en både estetisk och praktisk upplevelse i din vardag. Oroa dig inte om du spiller lite mjöl eller öppnar luckan med blöta händer, det är bara att torka bort direkt.

Välj ett eget uttryck -- med färg och våra handtagsserier.

Bordos matta färger – klassisk svart, modern clay eller sammetslen arizona beige – ger dig möjlighet till olika uttryck i ditt hem. Med våra handtag kan du uttrycka din personliga stil, oavsett om den är modern, industriell, klassisk eller minimalistisk. Och det finns även snygga blandare som matchar, så att du kan ge köket en enhetlig look. Du kan också kombinera designserien med andra färger eller addera en personlig twist med bland annat våra öppna hyllor eller vitrinskåp med linjeglas.

Upplev BORDO -- i ditt hem.

Clay

34 102:-

BORDO -- skönhet & hållbarhet till ett överraskande lågt pris.

Clay

34 102:-

Utforska våra övriga köksserier.

Alla köksserier