Lediga tjänster

När du ingår i vårt team jobbar du inte bara med att skapa, tillverka och sälja kök, badrum och garderober. Du gör det möjligt för människor som du och jag, att förverkliga drömmen om ett nytt kök, badrum eller garderob.

Du hjälper till att ta fram en lösning som är avsevärt bättre än förväntningarna, till ett överraskande lågt pris. Varje dag löser du utmanande uppgifter tillsammans med duktiga och skickliga kolleger, oavsett om du jobbar i någon av våra mer än 175 franchiseägda butiker, på vårt huvudkontor i Danmark eller på något av våra försäljningskontor runt om i Europa.

Vi är ett företag med en vilja att förändras och vi är inte rädda för att agera snabbt och reagera på nya tider och ny teknik. Och vi är framför allt inte rädda för att ha lite kul på vägen. 

Lediga tjänster i våra butiker

Vi letar alltid efter dedikerade och engagerade kollegor som vill vara en del av ett framgångsrikt, snabbrörligt retail-företag. Är det kanske du?

Se vilka lediga tjänster som finns i våra butiker

Lediga tjänster på våra huvudkontor

Vi har en stor bredd bland våra tjänster på vårt huvudkontor i Danmark. Vi har kontor vid vår fabrik i Vildbjerg och en ny trevlig hub i Århus.

Se alla lediga tjänster på våra huvudkontor

Vi söker franchisetagare

Drömmer du om att sälja danska designkök till överraskande låga priser i din egna butik? Vi har ambitiösa expansionsplaner och vi behöver dig!

Läs mer

Du känner att du har lyckats när en kund har rekommenderat oss till någon annan: Du sålde ett kök till våra grannar och de är supernöjda.

— Tobias, medarbetare i Danmark.
Även i svensk översättning

Great Place To Work

Vi är så motiverade att skapa en bra arbetsplats att vi varje år genomför en undersökning för att mäta nöjdheten hos våra medarbetare. Vi samlar deras åsikter om ledarskap, det dagliga arbetet, vår arbetsmiljö och viktigast av allt – vi frågar om de skulle rekommendera oss som en bra arbetsplats till familj och vänner. Vårt mål är 95 procent, just nu ligger vi på 90 procent. Det är vi stolta över, men vi vill bli ännu bättre.  

För att genomföra den här årliga undersökningen samarbetar vi med organisationen Great Place to Work, och vi är väldigt stolta över att ha fått deras utmärkelse Great Place to Work® för 2022.