VEDA -- minimalism som ger välbefinnande.

Veda kommer på ett naturligt sätt leda dig fram till fördelarna med dansk design i badrummet. Serien är ljus och inbjudande och dess geometriska skönhet skapar lugn runt dina morgonrutiner. Här får du en påminnelse om att alla dina toalettartiklar och andra nödvändigheter finns redo för dig. Och att minimalismen lyfts fram tack vare det dekorativa handtaget – som du själv har valt.

VEDA

VEDA -- naken elegans.

Med ett Veda badrumsskåp under din spegel får du ett naturligt centrum för dina morgon- och kvällsrutiner – även om du förmodligen upptäcker att det inspirerar till mer än bara praktiska lösningar i badrummet.  Eftersom skåpet är väggmonterat frigör det förstås golvyta, och Vedas ljusa matta yta ger en luftig elegans som förenklar dina val när det gäller resten av badrummet. Vad sägs om att välja en lika elegant badrumsblandare? Eller ett integrerat handfat som ger badrummet ännu mer personlighet?  Vill du har inspiration? Då finns vår lista över handfat här – men du är självklart även välkommen att besöka utställningen i din Kvik-butik.

-- handtag

Veda har ett minimalistiskt och avspänt uttryck, med den attityd du själv väljer att ge din design. Du kan själv addera personlighet till köket med ditt val av handtag. Vill du ha inspiration? Se våra handtagsserier här – eller välkommen till vår utställning i Kvik-butiken.

VEDA -- redo för stordåd.

Veda är en minimalistisk och hållbar design, helt byggd av FSC-certifierat trä – och den matta, slitstarka folien är dessutom tillverkad av återvunnen PET.  Det enkla estetiken får en djupgående effekt som badrumsskåp. Men i ett större badrum kan du enkelt komplettera din design med exempelvis Prato seriens högskåp. Besök en av våra Kvik-butiker för att se serien på nära håll. 

Planerar du redan att använda Veda i ditt kök? Om du sedan väljer att utöka stilen även till badrummet kommer ditt hem att få en överraskande effektfull design – till ett överraskande lågt pris.

Kanske planerar du att renovera eller till och med bygga ut ditt badrum. Då föreslår vi att du inkluderar en av våra Kvik-experter redan tidigt i din planering. Mötet är gratis och helt oförpliktande. Och även om vi inte säljer duschväggar eller marmorplattor, jobbar vi med både hantverkare och byggentreprenörer som använder våra danska designserier i sitt arbete.

VEDA white

6457:-

VEDA -- inte bara 
för badrummet.

— -- wellness även i köket

Gör enkla val med Veda i badrummet och följ upp enkelheten hos serien i ditt kök.

— -- lika elegant i hallen.

En Veda garderob hanterar förvaringsbehoven elegant, oavsett om du kommer eller går.

Utforska andra badrumsserier

Se alla badrumsserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.