För hela hemmet

Garderober och förvaring.

Urforska här

Skräddarsydda garderobslösningar.

Hos Kvik erbjuder vi måttbeställda garderober som exakt matchar dina behov. Oavsett om du behöver en walk-in closet, skjutdörrar och skåp, om du vill inreda hallen eller skaffa mer förvaring i tvättstugan, så kan vi hjälpa till att skapa din drömlösning. Vårt urval av garderobsprodukter ger dig den bästa utgångspunkten för att hitta den lösning som passar dig perfekt. Tycker du det låter dyrt med måttbeställda garderober? Du kommer att bli överraskad av våra låga priser. 

Kolla in vårt urval av garderobsserier

VARIO19 white

43 462:-

Upptäck våra garderobsserier.

SKJUTDÖRRAR black

14 242:-

Drömmer du om en ny garderob?

5 sätt att skapa en måttbeställd garderob.

-- skräddarsy din walk-in closet. 

Våra walk-in closets är ett separat rum eller en separat del av ett rum och som har till uppgift att förvara alla dina kläder. Inuti anpassar vi Module16 eller Vario19 så att allt blir exakt som du vill att det ska vara. Det börjar med dina mått och slutar med den walk-in closet du alltid har drömt om. Du kan även använda Vario19 för att skapa en separat sektion i ett rum. Och du kan alltid avsluta med Smart eller De Luxe skjutdörrar. 

-- skräddarsy en garderob med skjutdörrar.

Våra skjutdörrsgarderober kan användas med De Luxe eller Smart skjutdörrar och skräddarsys från golv till tak och från vägg till vägg efter dina exakta mått – och inreds med smarta förvaringslösningar baserade på Vario19 eller Module16. 

-- skräddarsy din garderobslösning.

Vår garderobslösning är en kombination av våra skåp som anpassas för att passa de mått du själv väljer – med dörrar i den design du vill ha. 

-- skräddarsy hallen, barnrummet och tvättstugan.

En kreativ kombination av våra garderober i dansk design kan addera ny funktionalitet till praktiskt taget alla rum i din bostad.

VARIO19 white

43 462:-

Utforska det bästa av danskt design för din garderob i våra kataloger.