PAVIA -- för ett större lugn.

Är din dröm ett romerskt bad, ett grekiskt spa eller helt enkelt en avkopplande wellness-oas i ditt eget hem? Oavsett vilken badrumsinredning du väljer kan du inte hitta en mer klassisk utgångspunkt än Pavia. En rymlig väggmonterad lösning som innehåller dina toalettartiklar och accessoarer – och resten är bara fri golvyta.

PAVIA

PAVIA -- befria ditt badrumsgolv.

När utrymmet är begränsat föreslår vi att du gör det eleganta valet först – sedan följer resten av sig själv. PAVIA är traditionell, ljus elegans. Och i badrummet ger de inramade profilerna ett nästan marmorliknande intryck. Badrumsskåpet är rymligt och monteras på väggen för att frigöra och exponera välbehövlig golvyta. När du låter skåpet organisera morgonrusningen framför spegeln framträder nya eleganta lösningar och idéer – som att fullända looken med ett integrerat handfat?  

 

Hitta alla våra handfat här

PAVIA -- detaljerna ligger i dina händer.

Gillar du Pavia är chansen också stor att du gillar klassiska handtag. Och handtag är en viktig detalj. Den fyrkantiga designen på bilden ger ett självsäkert och gediget intryck. Men det finns mycket mer att välja bland och kom ihåg: handtagen har stor betydelse för slutresultatet. Titta förbi en av våra butiker för att prata med våra experter – och inte minst känna på handtagen själv.

Se vårt sortiment av handtag här

PAVIA -- i det större perspektivet.

PAVIA är en klassisk och stilren design som är hållbar och tillverkad av enbart av FSC-certifierat trä från hållbara skogsbruk. Den slitstarka folierade ytan är gjord av återvunnen PET. Väljer du Pavia både till badrummet och köket får du en överraskande elegant känsla i ditt hem – till ett överraskande lågt pris.

Du kan börja din planering med ett Pavia badrumsskåp under spegeln. Men i ett större badrum erbjuder Pavia alla lösningar för alla idéer du har – som till exempel högskåp för dina handdukar och lakan? Titta förbi en av våra butiker och prata med våra experter. 

Planerar du att helrenovera eller kanske till och med bygga ut ditt badrum? Då föreslår vi att du inkluderar en av våra experter redan tidigt i din planering. Mötet är gratis och helt oförpliktigande. Och även om vi inte säljer duschväggar eller marmorplattor, jobbar vi med både hantverkare och byggentreprenörer som använder våra danska designserier i sitt arbete.

PAVIA white

10 386:-

Utforska andra badrumsserier

Se alla badrumsserier

PAVIA -- inte bara för badrummet.

Se alla köksserier
— -- en klassiker i ditt kök.

Välj Pavias klassiska uttryck till köket, badrummet och garderoben.

— Utforska våra övriga köksserier

Så mycket dansk design att välja mellan!

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.