MILK -- när du vill vakna med ett leende

Vårt Milk badrumsskåp är lättåtkomligt och funktionellt, men med en ungdomligt avspänd inställning till badrumsdesign. Allt är organiserat och nära till hands varje morgon, både i öppna hyllor och bakom stängda dörrar – perfekt i det lilla badrummet.

MILK

MILK -- öppen för andra ingredienser

Milk är ett hållbart kök helt byggt av FSC-certifierat trä och är tillgängligt för en mindre budget. Kanske kan du kombinera looken med signaturdetaljer som en integrerad diskho eller en läcker blandare?

Kolla in våra badrumstillbehör

white

3912:-

MILK -- med talang för detaljer

Milk är briljant i små badrum, där varje detalj fokuserar på ditt välmående. Den lätta minimalismen blir en utgångspunkt som låter dig göra djärva val när det gäller färg på väggar, kakel, speglar eller kanske läcker belysning.

MILK -- för ett högre syfte?

Milk kan erbjuda dig mer i badrummet än sitt speciella badrumsskåp. Om du har lite mer plats kan du välja fler stora skåp och högskåp från Milk serien och därmed få många fler förvaringsalternativ.

Planerar du att helrenovera eller kanske till och med bygga ut ditt badrum? Då föreslår vi att du inkluderar en av våra experter i din planering. Mötet är gratis och helt oförpliktande. Och även om vi inte säljer duschväggar eller marmorplattor, jobbar vi med både hantverkare och byggfirmor som använder våra danska designserier i sitt arbete.

MILK -- inte bara 
för badrummet

— -- fungerar lika bra i köket.

Låt MILK spela nyckelrollen i ditt badrum – på samma sätt som MILK i köket.

— -- fungerar även som garderob.

En Milk garderob erbjuder samma möjligheter i tonårsrummet.

Utforska andra badrumsserier

Se alla våra badrumsmöbler