LINEARIS -- en ljusare nyans av grått.

Ett vitt kök är kanske inget dig, även om du gärna vill ha en ljus och stilren look. Då ska du ta en närmare titt på Linearis i pure grey. Den ger dig samma ljusa känsla som ett vitt kök, men i en nyans som adderar extra elegans och personlighet. Och när du får höra att den är tillverkad av en återvunnen träfiberkärna och klädd i en speciell folie gjord av återvunna PET-flaskor, så vet du också att det är ett hållbart val.

LINEARIS

Dansk design -- rena linjer.

Du har säkert lagt märke till dem: de tydliga profillinjerna skapade av lådor, luckor och bänkskiva. På den släta folien har handtagen integrerats i designen och den här utskurna profilen erbjuder dina fingrar ett fast grepp om lättrullade lådor och lättöppnade luckor. Den här funktionen är i princip Linearis enda designelement. Ett bra exempel på funktionell dansk design. När du väl öppnar fronterna upptäcker du att Linearis uppvisar alla funktioner du kan drömma om: smart lådinredning, integrerad diskmaskin, kyl eller frys som ser väldigt coola ut i sin Linearis design, och där en inbyggd ugn eller häll i svart kan utgöra den perfekta kontrasten.

Välj rätt tjocklek -- för tydlig kontrast.

Linearis karakteristiska linjer ger dig en stark och kraftfull look och en perfekt partner till kontrasterande färger – även på bänkskivor. Självklart kan du välja den bänkskiva du gillar när det gäller färg och material – men vi föreslår en bänkskiva i en generös tjocklek som matchar Linearis linjer.

Välj rätt tjocklek -- när storleken har betydelse.

Du kanske tror att du måste välja vitt för att ett litet kök ska kännas lite större, men Linearis i pure grey kan ha samma effekt. Detsamma gäller våra XL- och XXL-moduler. Kort sagt: Linearis finns som XL-moduler vilka ger 15 procent mer utrymme på samma golvyta jämfört med köksskåp i standardstorlek. I XXL-versionen får du hela 40 procent extra utrymme. Be en av våra köksexperter ta fram en icke-bindande offert på Linearis, baserad på just din specifika kökslösning. Och som alltid kan du vänta dig ett överraskande lågt pris.

Läs mer om XXL

Utforska våra övriga köksserier

Designserier