Välj färger
Frontfärger

MANO –- det ursprungliga sociala köket.

MANO är vårt mest populära kök som ständigt utvecklas och förfinas för att passa ditt sätt att leva. Varje enskild del av det här köket representerar dansk design – enkelhet, genomtänkta lösningar och oändliga möjligheter. Det är originalet av det sociala köket – där alla fantastiska samtal, sena kvällar, glada skratt och själva livet kan ta plats.

MANO

Klassisk dansk design -- som utvecklas och förfinas.

Mano genomsyras av danska designtraditioner där estetik och funktionalitet går hand i hand. Seriens oändliga möjligheter, genomtänkta hantverk och klassiska uttryck är dansk design när den är som bäst. Mano finns i dark grey, en lyxig matt mörkgrå variant, i klassiskt vitt samt svart trä. Med Mano gör du ett hållbart val eftersom de vita och mörkgrå fronterna i dark grey är gjorda av återvunna PET-flaskor.

Våra handtag -- det perfekta greppet.

Mano betyder hand på italienska och en viktig del bakom seriens unika utseende är just de genomtänkta och integrerade handtagen. Genom åren har vi förfinat de här handtagen så att de är ergonomiska och passar din hand perfekt när du öppnar lådor och luckor.

Design som fortsätter -- med obrutna linjer.

Mano ger dig möjlighet att välja ett designuttryck utan kompromisser. Med Mano kan du få de vackra linjerna i hela din lösning, oavsett hur du väljer att kombinera skåpen. Det blir fantastiskt i ditt kök, oavsett om ditt hem har en modern eller mer traditionell stil.

dark grey

128 300:-

Upplev MANO –- dansk design och hantverk när det är som bäst.

dark grey

128 300:-

sera

98 259:-

MANO -- det ursprungliga sociala köket.

white

120 581:-

MANO -- inte bara för ditt kök.

— -- för tvättstugan.

Det finns inga skäl för att inte ha en snygg tvättstuga. Manos förvaringslösningar är både praktiska och vackra.

— -- för badrummet.

Med sex olika alternativ kan du hitta den perfekta MANO lösningen till ditt badrum.

Utforska våra övriga köksserier.

Se alla köksserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.