CORISA — lyxig köksserie bjuder in naturen.

Corisa har designats exklusivt åt oss av den danska designduon Says Who och är ett iögonfallande tillskott till vår noggrant utvalda kollektion av danska designkök. De sofistikerade, vertikala linjerna signalerar hantverk och lyx och den naturliga ekytan har ett varmt och inbjudande skimmer. Man kan inte låta bli att låta fingrarna löpa över ytan. Corisa introducerar ett taktilt och visuellt intressant naturligt element som matchar våra övriga köksserier perfekt och ger ditt kök den där lyxiga känslan. Som alltid till ett överraskande lågt pris.

CORISA

Lyxig dansk design.

Corisa har designats för att addera en lyxig känsla i ditt kök. Bjud in värmen från trä i ditt hem och låt det bli det perfekta sällskapet till våra andra designserier. Välj högskåp i serien Corisa som komplement till köksön eller dina lådor.

Taktil upplevelse.

När dina fingertoppar möter Corisas yta är den taktila upplevelsen överväldigande. Det varma träet och de profilerade ränderna gör att dina fingrar vill dröja kvar på ytan för att uppleva ekens naturliga mjukhet.

Varmt och modernt trä.

De lackade träfanerränderna ger en varm och modern touch i ditt hem. Deras sofistikerade smala linjer och de omsorgsfulla detaljerna signalerar exklusiv lyx.  Samtidigt återger den randiga träytan en upplevelse av naturen i ditt hem.

Utforska designen som matchar Corisa perfekt.

Designserier