Varför ska du välja Kvik?

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

99 803:-

Vi tycker att processen när man köper ett kök ska vara lika trevlig som livet i det nya köket. Köket är en central punkt i ditt och familjens liv! Tänk bara på alla måltider ni lagar, de sena samtalen med vännerna runt bordet, alla läxor som barnen jobbar med och alla kortspel ni spelar här.

Oavsett om du köper ett kök, badrum eller garderob är vi din pålitliga partner när det gäller snygga danska designprodukter i hög kvalitet och hållbara material, till ett pris du har råd med.

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa kundservicen, från ögonblicket då du kliver in i en av våra butiker, till att ditt nya kök, badrum eller garderob är på plats i ditt hem och redo att användas.

Dansk design.

Alla våra kök är exempel på principerna för dansk design – där form och funktion smälter samman. Varje detalj är noggrant genomtänkt, från de integrerade handtag, till de släta, matta ytorna gjorda av hållbara material. 

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

99 803:-

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter.

Vi tillverkar våra produkter av kvalitetsmaterial och testar dem i en rigorös testprocess för att se till att de håller. Och det innebär att vi också backar upp dem med långa garantier:

  • 5 års garanti på bänkskivor
  • 10 års garanti på skåp, luckor och skjutdörrar
  • 25 års garanti på rörliga delar 
Läs om våra garantier

Överraskande låga priser.

Vi pratar gärna om dansk design, om hållbarhet och om ditt projekt. Men faktum är att priset också är något vi vill prata om. Priset har betydelse, och därför pratar vi om våra priser varje dag. Och varför vi gör saker annorlunda för att hålla nere våra priser. Vi ser också till att göra dem transparenta, så att du vet exakt vad du får för dina pengar.

Läs mer om våra priser

Vår verksamhet har nästa generation i åtanke.

Vi tar hållbarhet på största allvar. Därför räknar vi på vårt koldioxidavtryck och kompenserar för det vi inte kan förändra (som den sista säkerhetsgeneratorn som går på diesel). Det är också därför vi använder så många hållbara material i tillverkningen av våra kök – och vi tittar ständigt på hur vi kan använda ännu fler. 

Läs om vår hållbarhetsresa

Vi kan erbjuda hjälp med finansiering.

Ett nytt kök är en stor investering och därför erbjuder vi olika finansieringsalternativ. Vi finns här för att göra verklighet av dina köksdrömmar. 

VEDA dark oak

91 424:-

XXL -- mer för mindre.

Vi utmanar branschens standarder. Och ett av de viktigaste sätten är våra XL-skåp. De ger dig 15 procent mer förvaringsutrymme till samma pris. Och våra XXL-skåp ger dig 40 procent mer förvaring för bara lite mer pengar. 

Läs mer om XXL

Platta paket -- smart logistik.

Redan när vi började upptäckte vi att vi kunde transportera fyra gånger så många kök i varje lastbil om vi packade dem i platta paket. Det är därför alla våra butiker har en egen verkstad. Vi skickar ut köken till butikerna på det mest effektiva sättet, och sedan kan de monteras i deras verkstad, om du vill. Det är bättre för miljön och för oss alla. 

Överblick genom hela processen

Att köpa ett nytt kök är ett stort beslut. Därför vill vi hjälpa dig att känna dig trygg genom hela processen. Med MyKvik - vår kundportal - kan du alltid hålla dig uppdaterad om dina möten och din profil. Här kan du enkelt skapa en översikt över dina kommande, tidigare och inställda möten. Och om du behöver ändra ditt möte kan du enkelt göra det i MyKvik.

Skapa din MyKvik-profil här

MANO arizona beige

163 006:-

Upptäck våra design.