Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Große Eröffnung in der Bremer Überseestadt am 30.03.2023

Gerne nehmen wir Ihre Buchungen vor dem Eröffnungstermin als Video – Buchung wahr.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

40 jaar jubileum aanbieding: BTW-vrij* op alle keukens.

Om ons 40-jarig jubileum te vieren, maak vandaag nog een afspraak en geniet van BTW-vrij* op alle keukens, badmeubels en garderobekasten.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

Kvik feirer 40 år.

Spar momsen på kjøkken eller 20 % på garderobe.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Erbjudandet du försökte besöka har löpt ut, vi hoppas att du istället kommer att njuta av våra andra erbjudanden.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

De aanbieding die u heeft geprobeerd te bezoeken, is verlopen, we hopen dat u in plaats daarvan kunt genieten van onze andere aanbiedingen.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Varför ska du välja Kvik?

Vi tycker att processen när man köper ett kök ska vara lika trevlig som livet i det nya köket. Köket är en central punkt i ditt och familjens liv! Tänk bara på alla måltider ni lagar, de sena samtalen med vännerna runt bordet, alla läxor som barnen jobbar med och alla kortspel ni spelar här.

Oavsett om du köper ett kök, badrum eller garderob är vi din pålitliga partner när det gäller snygga danska designprodukter i hög kvalitet och hållbara material, till ett pris du har råd med.

Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa kundservicen, från ögonblicket då du kliver in i en av våra butiker, till att ditt nya kök, badrum eller garderob är på plats i ditt hem och redo att användas.

Dansk design.

Alla våra kök är exempel på principerna för dansk design – där form och funktion smälter samman. Varje detalj är noggrant genomtänkt, från de integrerade handtag, till de släta, matta ytorna gjorda av hållbara material. 

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter.

Vi tillverkar våra produkter av kvalitetsmaterial och testar dem i en rigorös testprocess för att se till att de håller. Och det innebär att vi också backar upp dem med långa garantier:

  • 5 års garanti på bänkskivor
  • 10 års garanti på skåp, luckor och skjutdörrar
  • 25 års garanti på rörliga delar 
Läs om våra garantier

Överraskande låga priser.

Vi pratar gärna om dansk design, om hållbarhet och om ditt projekt. Men faktum är att priset också är något vi vill prata om. Priset har betydelse, och därför pratar vi om våra priser varje dag. Och varför vi gör saker annorlunda för att hålla nere våra priser. Vi ser också till att göra dem transparenta, så att du vet exakt vad du får för dina pengar.

Läs mer om våra priser

Vår verksamhet har nästa generation i åtanke.

Vi tar hållbarhet på största allvar. Därför räknar vi på vårt koldioxidavtryck och kompenserar för det vi inte kan förändra (som den sista säkerhetsgeneratorn som går på diesel). Det är också därför vi använder så många hållbara material i tillverkningen av våra kök – och vi tittar ständigt på hur vi kan använda ännu fler. 

Läs om vår hållbarhetsresa

Vi kan erbjuda hjälp med finansiering.

Ett nytt kök är en stor investering och därför erbjuder vi olika finansieringsalternativ. Vi finns här för att göra verklighet av dina köksdrömmar. 

XXL -- mer för mindre.

Vi utmanar branschens standarder. Och ett av de viktigaste sätten är våra XL-skåp. De ger dig 15 procent mer förvaringsutrymme till samma pris. Och våra XXL-skåp ger dig 40 procent mer förvaring för bara lite mer pengar. 

Läs mer om XXL

Platta paket -- smart logistik.

Redan när vi började upptäckte vi att vi kunde transportera fyra gånger så många kök i varje lastbil om vi packade dem i platta paket. Det är därför alla våra butiker har en egen verkstad. Vi skickar ut köken till butikerna på det mest effektiva sättet, och sedan kan de monteras i deras verkstad, om du vill. Det är bättre för miljön och för oss alla.