Dansk design till förvånansvärt låga priser.

Green kitchen with a wine refrigerator and a wooden worktop

OMBRA green

88 142:-

Tänk om -- du kunde få mer för mindre?

Våra XL by Kvik-skåp ger dig 15 procent mer förvaringsutrymme utan extra kostnad. Och väljer du XXL får du 40 procent mer plats – mer skåputrymme och större arbetsyta på bänkskivan till ett pris du har råd med.

Tänk om

-- du fick ta del av besparingen?

Ända sedan starten har vi utmanat branschens standarder och sätt att göra saker på. Vi upptäckte att vi kunde frakta 26 kök i varje lastbil om vi packade dem omonterade i platta paket. Det är fyra gånger fler kök i varje lastbil än branschens standard som innebär att man fraktar monterade kök. Vi låter dig ta del av besparingen.

Tänk om

-- vårt noggrant utvalda sortiment av dansk design kunde ge dig ett bättre pris?

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av kvalitetskök i dansk design. Vi har utvecklat och förfinat våra designserier genom åren, så du får bara det allra bästa. Det gör det lättare för dig att välja och billigare för oss att producera. Och du får ta del av besparingen.

Tänk om

-- du fick ta del av besparingen?

Vi strävar alltid efter att göra saker smartare och effektivare, så att vi kan hålla våra priser överkomliga för dig. Vi tycker att alla förtjänar att få sitt drömkök i dansk design.

Så här kan vi leverera hög kvalitet till överraskande låga priser på ditt nästa kök.  

Vi utmanar branschens standarder.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Lär dig hur du får mer värde från oss?

Läs mer solida skäl till varför du ska välja oss

Vår finansplan.

Läs om hur vi kan hjälpa dig med finansiering

— Våra XXL-lösningar.

Lär dig hur du får mer utrymme för lådor i värde

— Vår garanti.

Lär dig hur vi står bakom kvaliteten på våra produkter