Välj färger
Frontfärger

MILK -- byggstenar till garderoben.

Milk är dansk design i dess mest opretentiösa form. Serien har ett så öppet sinne att den är en självklar kandidat i barnrummet. Skapa en lösning som ger dig gott om plats för att förvara och organisera alla leksaker.

MILK

-- som inte ens behöver se ut som en garderob.

En måttbeställd garderob kan förändra allt i rummet där dina tonåringar pluggar, hänger och umgås med sina kompisar. Förändring och kreativitet kräver ett stort fokus. Vi föreslår att du erbjuder solida ramar som kan organisera viktiga saker i vardagslivet – som rena underkläder, den ständigt växande sneakerssamlingen och den stickade tröjan från mormor förra julen.

 

 

 

 

-- oklassisk dansk design.

Dansk design är en kombination av form och funktion – och en viktig funktion hos våra garderober är att de är helt anpassningsbara. Milk är inget undantag. Du kan faktiskt kombinera både garderober och klädskåp med köksskåp som är extra rymliga – och som kan byggas i lösningar som är så ovanliga som utrymmet kräver. Så att din tonåring får en garderob som passar det egna rummet.

-- fylld med smarta lösningar.

Inuti Milk kan du välja bland Kviks alla inredningsprodukter, som smarta upphängningssystem, strumpbackar – och även gångjärn som ger möjlighet till dubbeldörrar.

MILK -- inte bara för garderoben.

Utforska fler garderobsserier i dansk design

Utforska fler garderobsserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.