Kvik för företag

En perfekt partner för ditt nästa projekt.

Sedan starten 1983 har vi varit en pålitlig partner till B2B-kunder. Det som de alla har gemensamt är en kompromisslös önskan om bra service, kvalitet, pris och design. Med mer än 180 butiker i 13 länder kan vi leverera service och design du inte sett maken till. Du får en egen kontaktperson i en butik i ditt närområde – en köksexpert som kommer att lära känna dig och ditt projekt och sedan följa det från start till mål. Oavsett om du renoverar en enskild bostad för en familj, bygger ett fastighetskomplex med 120 lägenheter eller renoverar ett helt hus med kök och badrum åt en bostadsrättsförening, så kan vi hjälpa dig.

Du kommer att märka att vi är flexibla och serviceinriktade. Och att vi snabbt kan leverera de kvalitetskök dina kunder förväntar sig. Fyra av fem av våra kunder skulle välja oss igen.

Kontakta Kvik för företag

Kvik levererar alltid hög kvalitet i rätt tid.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Vad kan du förvänta dig av oss?

En egen kontaktperson i en Kvik-butik som ligger i närheten av ditt projekt, kök som finns lager i butikens egen lagerlokal samt veckoleveranser – det är bara några av fördelarna med att samarbeta med oss i ditt nästa stora projekt. Läs vidare för mer information.

 

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter

-- 5 års garanti på bänkskivor.

Vi har ett brett sortiment av bänkskivor som matchar våra köksserier och ditt sätt att leva – ta en närmare titt på dem här.

Hitta vårt urval av bänkskivor
Vi står bakom kvaliteten på våra produkter

-- 10 års garanti på skåp, luckor och skjutdörrar.

Den här garantin gäller inte bara våra köksprodukter, utan även alla dörrar till våra badrums- och garderobsprodukter som inkluderar Module16-delar, Vario19-byggsystem samt skjutdörrar – se våra måttbeställda garderobsserier.

Lär dig våra skräddarsydda garderobslösningar

white

5760:-

Vi står bakom kvaliteten på våra produkter

-- 25 års garanti på rörliga delar.

Gångjärn, lådskenor, hjul och andra rörliga delar som vi använder i våra produkter för kök, badrum och garderober är gjorda för att hålla. Men skulle de bli utslitna så kan vi hjälpa dig.

Prata med oss om du vill veta mer

Vi återvinner i genomsnitt 40 PET-flaskor per varje 60 cm front och förvandlar dem till en högkvalitativ köksfront som kommer att hålla i många år.

— Claus Johnsen
Head of Category Management & Design, Kvik
Trä i våra produkter

FSC®-certifierat trä.

Allt trä i våra produkter är FSC-certifierat, och från och med 2021 gäller det även alla våra bänkskivor i trä, med undantag för bambu. FSC står för Forest Stewardship Council®, som är en internationell certifieringsorganisation.

Certifieringen är din garanti för att det trä som används i köket har producerats i ett hållbart skogsbruk och även bidrar till bättre levnadsstandard för den lokalbefolkning som bor i skogsområden runt om i världen. 

Läs mer om FSC

Vem du än är -- vi kan hjälpa dig.

— Hyreslägenheter och bostadsrättsföreningar.

Oavsett om din bostadsrättsförening bara behöver renovera ett par kök eller om ni ska modernisera alla kök i fastigheten, så hjälper vi gärna till. Sedan 1983 har vi jobbat med allmännyttan och privata bostadsrättsföreningar för att modernisera och renovera deras kök.Vi levererar kök till nya projekt och renoveringar av många lägenheter och hyresrätter. Vi kan leverera och även installera stora volymer snabbt och efter ett flexibelt tidsschema. Vid större projekt är vi kända för att kunna installera ett kök per dag.

— Arkitekter.

Ritar du kvalitetshus? Uttrycket, linjerna och materialen måste harmonisera med varandra för att din vision ska komma till liv. Här är köket ett viktigt och centralt element i ditt projekt och i dina kunders hem. Med leveranser varje vecka kan vi leverera drömköket till dina kunder. Och de kan också få badrum och garderober som matchar.I en Kvik-butik nära ditt projekt får du en erfaren partner som sedan 1983 har hjälpt arkitekter att hitta kökslösningar i dansk design som lever upp till deras vision.

-- från små byggfirmor till stora entreprenörer.

— Byggare och snickare.

Behöver du en pålitlig och flexibel partner med många års erfarenhet av att leverera kök till enskilda eller mindre renoveringsprojekt? Någon du litar på och som får jobbet gjort? Någon du kan ringa för ett snabbt utbyte om en lucka skulle vara skadad? En enda kontaktperson som känner dig och ditt företag? Din närmaste Kvik-butik är den partnern.Sedan 1983 har snickare och byggare anlitat Kvik för kvalitetskök åt sina kunder. Läs vidare för att se hur vi kan hjälpa dig att hitta en lösning som gör dina kunder nöjda.

— Byggentreprenörer.

Bygger du kvalitetsbostäder och bostadsprojekt? Vill du kunna erbjuda ett danskt designkök av hög kvalitet som ger dina kräsna kunder en köksuppgradering? Våra butiker för leveranser varje vecka för att kunna klara snabb installation.Det är många aspekter i ett byggprojekt som måste stämma, så vi förstår mycket väl ditt behov av exakta leveranstider och detaljerade offerter. Och det förstår vi eftersom vi har levererat kökslösningar till byggentreprenörer sedan 1983. Läs vidare och upptäck hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Är du redo?

Prata med våra experter.

Hitta en Kvik-butik nära dig eller kontakta oss och berätta om ditt projekt, så förmedlar vi kontakt med den butik som ligger närmast.

Hitta en butik nära dig