Kvik för företag

Snickare och byggare.

CIMA light oak

91 422:-

Söker du en partner med många års erfarenhet av att leverera kök till enskilda eller mindre projekt? En som ser till att leveranserna kommer i tid? Sedan 1983 har snickare och byggare anlitat oss för kvalitetskök åt sina kunder.

Läs mer och ta reda på hur vi kan hjälpa dig att hitta en lösning som ger dig nöjda kunder varje gång.

Enkel installation -- detaljerade instruktioner.

Med våra kök får du en lösning som är enkel och snabb att installera – och där det färdiga resultatet talar för sig självt. För att göra installationen ännu enklare finns våra installationsanvisningar tillgängliga online. Men du kan också titta på våra korta instruktionsfilmer på din telefon om du undrar över något medan du installerar köket.

Våra installationsanvisningar hittar du som PDF-filer här

Vad kostar våra kök?

Priserna varierar från modell till modell, och valet av bänkskiva och andra delar påverkar förstås också slutpriset. Kontakta oss, så lotsar din personliga B2B-köksexpert dig igenom alla alternativ så att du kan överraska dina kunder med hur mycket snygg dansk design de kan få för priset.

VEDA Touch green

24 621:-

Kvik levererar alltid hög kvalitet i rätt tid.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Få en glimt av våra produkter.

Ta en titt på våra snygga produkter! De är exakt vad dina kunder drömmer om. Låt oss hjälpa dig att ge dem det kök, det badrum och den garderob de alltid har drömt om.

Upptäck våra produkter.

Lär känna oss bättre.

— Mer om oss.

Läs mer om vår historia, värderingar och få lite fakta om verksamheten. Vi har funnits sedan 1983 och vi kommer ingenstans.

— Kvik för företag.

Lära sig mer om Kvik för företag