Frontfärger

MANO

Badrummet är din oas. Det är där du gör i ordning dig inför dagen och varvar ner på kvällen. Låt ögonen vila på Manos oändliga horisontella linjer och gör din vardag lite vackrare med förstklassig dansk design.

MANO

-- klassisk dansk design.

Mano genomsyras av danska designtraditioner där estetik och funktionalitet går hand i hand. Seriens oändliga möjligheter, genomtänkta hantverk och klassiska uttryck är dansk design när den är som bäst. Mano badrumsmöbel finns i klassiskt vitt samt i svart trä. Med Mano gör du både ett slitstarkt och hållbart val eftersom de vita och mörkgrå fronterna i dark grey är gjorda av återvunna PET-flaskor.

MANO white

24 260:-

-- det perfekta greppet.

Mano betyder hand på italienska och en viktig del bakom seriens unika utseende är just de genomtänkta och integrerade handtagen. Genom åren har vi förfinat handtagen så att de är ergonomiska och passar din hand perfekt när du öppnar lådor och luckor.

MANO sera

18 348:-

-- Mano till hela ditt hem.

Om du har valt Mano till ditt kök, varför inte använda seriens diskreta elegans även i badrummet? När väckarklockan ringer och du stapplar ut till badrummet för att borsta tänderna möts dina ögon av Manos lugnande skönhet som hjälper dig att börja dagen på rätt sätt.

MANO -- inte bara för badrummet.

Upptäck andra badrumsserier

See all bath designs

MANO -- inte bara för badrummet.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.