Frontfärger

SKJUTDÖRRAR — det smarta valet för din garderob.

Vet du vad du kan åstadkomma med skjutdörrar? De kan bli ingången till en fantastisk walk-in closet – eller ge dig en helfigursspegel som får rummet att se större ut och samtidigt döljer dina kläder. Och de är smidiga att öppna med en försiktig rörelse. Smart och De Luxe är våra två skjutdörrsserier som utgör grunden i vårt koncept för måttbeställda garderober, och de finns i ett flertal färger och utföranden. Vi vill gärna visa dig hur det funkar — titta förbi din närmaste Kvik-butik så får du veta mer.

SKJUTDÖRRAR

— gör ditt val.

Om du har du en separat del eller ett hörn av ett rum fungerar våra skjutdörrar perfekt som snygg rumsavdelare. Men våra skjutdörrar kan också monteras på våra övriga moduler – till exempel som här på Vario19, som en komplett skjutdörrsgarderob i sig. Med våra två profiler – Smart eller De Luxe – kan dina måttbeställda skjutdörrar glida på lättrullade skenor. Du kan också välja bland olika stilar och typer av paneler och handtag, allt beroende på din smak och inredningen i rummet.

SKJUTDÖRRAR black

14 243:-

— en perfekt framsida.

Vi är säkra på att du inte har något att dölja, men det kanske din tvättstuga har? Det känns bra att veta att det går att dölja alla VVS-och elinstallationer bakom en tilltalande front. Men våra skjutdörrar kan göra mycket mer än så. De är en oumbärlig del av vårt måttbeställda garderobskoncept och kan anpassas efter dina egna mått. 2,73 meter upp till tak, för att vara exakt – och det finns tekniskt sett inga gränser för bredden. Det innebär att du kan omvandla ett knepigt hörn i din bostad till optimerat förvaringsutrymme. Och du kan till och med gömma undan både tvättmaskin och torktumlare bakom våra skjutdörrar.

— som du kan se dig själv i.

En smart dörrlösning Våra skjutdörrar med spegel kan lyfta din inredning till en ny nivå och göra så att rummet känns större. Och om du gillar speglar kan du välja vår tonade version för ett mjukare uttryck eller vanlig spegelfärg för en kristallklar reflektion. Så att du kan vakna och göra dig redo för din morgonselfie. Men kanske föredrar du någon av våra sex andra varianter. Alla dörrarna är yteffektiva eftersom de inte behöver något extra utrymme för att öppnas. Vad som döljer sig bakom spegeln är upp till dig – men vi föreslår att du funderar på Vario19 till din lösning.

SKJUTDÖRRAR mirror

9478:-

Utforska fler garderobsserier i dansk design

Designserier