Frontfärger

MANO

Njut av Manos stilrena ytor och eleganta design i hela ditt hem. Oavsett om det är din garderob, hall eller tvättstuga som behöver en uppdatering, så finns det en MANO-lösning för alla rum.

MANO

-- klassisk dansk design.

Mano genomsyras av danska designtraditioner där estetik och funktionalitet går hand i hand. Seriens oändliga möjligheter, genomtänkta hantverk och klassiska uttryck är dansk design när den är som bäst. Inred hela sovrummet med Manos lugna och rena linjer, varför gömma dina saker i en liten garderob när du kan låta designen definiera hela rummet?

MANO white

60 453:-

-- den perfekta hallen.

Hallen kan vara en plats vi bara passerar när vi skyndar oss in eller ut genom dörren. Men en Mano hall kan bli en plats där du kan unna dig en stund att pausa och landa. Sätt dig ner, ta av dig skorna, häng upp din kappa – och andas.

MANO dark grey

37 403:-

-- Mano i tvättstugan.

Tvättstugan ägnar vi kanske inte så många tankar. Men vi tillbringar mycket tid där, så varför inte göra det till en vacker plats? Fylla tvättmaskinen, vika kläder, plantera om växter – oavsett vad du gör kan du se till att omge dig med dansk design.

MANO -- för husets alla rum.

Utforska mer dansk garderobsdesign

Utforska mer dansk design

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.