OAKWOOD — Genuin hantverkskänsla.

Vid första anblicken framträder materialet i massiv ek med vackra detaljer som sinkade hörn och integrerade handtag. Du märker tydligt allt det arbete och finess som lagts ner i det här köket. Resultatet är en kombination av smart teknik, utmärkt kvalitet och naturliga, hållbara material. Det här köket tilltalar inte bara dina sinnen, utan skapar också ett starkt designuttryck i ditt hem.

OAKWOOD

Oakwood designfavorit 2023

Vi är så glada att kunna meddela att vår design Oakwood tilldelades prisett Danish Design Favourite i kökskategorin av den respekterade danska inredningstidningen BoBedre. Ett stort tack till BoBedre, Boligmagasinet och alla som röstade på Oakwood i konkurrens med många andra utmärkta designs. Ditt stöd inspirerar oss att fortsätta att tillverka praktiska och vackra danska designkök. Vi är, och kommer alltid att vara, engagerade i att tillföra värme och skönhet, ett kök i taget. Ta reda på om detta prisbelönta kök är något för dig genom att boka ett kostnadsfritt möte med din närliggande Kvik-butik idag

Suverän hantverkskänsla

Oakwood är tillverkad av massiv ek med ytor som är sammanfogade med kvalitetsdetaljer som sinkade fogar och integrerade handtag. Det ger en vacker känsla av kvalitet i ditt hem.

Smart dansk design

Oakwood är själva sinnebilden av smart dansk design. Vi har tänkt in funktionalitet i designen och skapat en 3-lådslook som separeras av tunna svarta linjer utan mellanrum, vilket gör det lättare att hålla rent. Och den genomgående looken med tre lådor över alla fronter gör att designen utstrålar harmoni.

Ett uttryck för kvalitet

Med det här köket uttrycker du fullkomlig hantverkskänsla i ditt hem. Det är ett hållbart val som endast använder trä från certifierat hållbart skogsbruk och ett uttryck av kvalitet som kommer att hålla i många år. Oakwoods klassiska snickeriarbeten och innovativa tekniker representerar dansk design när den är som allra bäst.

OAKWOOD – ett uttryck för kvalitet

Utforska våra övriga köksserier.

Designserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.