Förverkliga din dröm

Badrum.

5 goda skäl

Därför ska du välja ett Kvik-badrum

1. Dansk design.

Tidlöst, modernt och smart – våra väggmonterade badrumsskåp ser ut att sväva ovanför golvet och ger dig den verkliga lyxen: mer utrymme. 

Bli inspirerad av våra badrumsserier

2. Överraskande låga priser. 

Vi säljer inte bara dansk design, vi utmanar även branschens normer och ser alltid till att du får det mest rättvisa priset. 

Läs mer om våra överraskande låga priser

3. Hållbarhet.

Det handlar inte om tomma ord vi slänger oss med. Vi har jobbat med hållbarhet i många år, med badrumsprodukter byggda för att hålla, med av återvunnet och återvinningsbart material. 

Läs mer om vår hållbarhetsresa  

4. Utöka din stil.

Gör ditt hem lite mer personligt genom att utöka eller komplettera dina designinslag från rum till rum. Både kök, hall och badrum kan få en matchande design. 

Upptäck våra badtillbehörsprodukter

5. Garantier du kan lita på.

Vi testar våra produkter i stor omfattning och backar upp dem med generösa garantier. Vi använder återvunna och hållbara material som du kan lita på. 

Läs allt om våra garantier

Gör det själv.

Är du händig med både skruvdragare och vattenpass? Då kan du hämta upp ditt kök i praktiska platta paket i din lokala Kvik-butik och sedan installera det själv. Du bestämmer själv takten och våra lättförståeliga anvisningar vägleder dig hela vägen. 

Läs mer om Gör det själv

Gör det tillsammans.

Det här är för dig som vill vara involverad, men som kanske tycker att hela jobbet känns lite för stort. Vi monterar alla delar åt dig i vår lokala verkstad och sedan installerar du dem själv. På så sätt kan du göra en del av arbetet själv, men allt kommer inte att ligga enbart på dig. 

Gör det enkelt.

Den här lösningen är för dig som vill ägna din tid åt att göra något annat än att installera ditt nya kök. Vi gör allt arbete åt dig: vi levererar, monterar och installerar alla delar. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av ditt nya kök! 

Upplev våra badrumsserier.

Vanliga frågor om badrum.

Vi vet att det kan kännas som en överväldigande uppgift att planera ett nytt badrum. Då är det bra att veta att vi kan hjälpa till. Om de vanliga frågorna och svaren nedan inte helt besvarar just din fråga – boka ett möte i dag och prata med ditt lokala team, så hjälper de dig vidare. 

Inspiration från Instagram.

@villapynten

MANO white

@lenahjelseth

BORDO black

@villa_nordhelle

MANO white

@charlotte.hjornevik

OMBRA white

@jillhestbechmortensen

MANO white

@villavilla_lina

MANO sera

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Boka ett möte