Katalog och prislista.

Letar du efter modern dansk design som är lika snygg som funktionell? Våra kataloger erbjuder massor av inspiration – oavsett om du letar efter ett nytt kök, ett nytt badrum eller en ny garderob har vi den danska design du letar efter. Om du håller på att ta fram en budget ska du ta en närmare ditt på våra prislistor – du kommer att bli positivt överraskad över hur mycket dansk design du får för pengarna. Luta dig tillbaka med din iPad, öppna katalogen och låt dig inspireras. 

Föredrar du känslan av riktigt papper kan du hämta en tryckt katalog i din närmaste Kvik-butik. Och vi använder Lessbos Scandia 2000-papper som är Cradle to Cradle®-certifierat på guldnivå, vilket gör det till ett av världens mest klimatvänliga papper. Så att du lugnt kan bläddra vidare med gott samvete. 

Hitta en butik nära dig.

Låt oss inspirera dig med nyheter, design och mycket mer.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av kampanjer, nyheter och andra spännande nyheter i din inkorg och sociala medier.

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev accepterar du vår hantering av dina personuppgifter - läs mer om detta här.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här

AVOLIA clay

113 257:-

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.