Kvik för företag

Byggentreprenörer.

Det är många aspekter i ett byggprojekt som måste stämma, så vi förstår mycket väl ditt behov av exakta leveranstider och detaljerade offerter. Och det förstår vi eftersom vi har levererat kökslösningar till byggentreprenörer sedan 1983. Läs vidare och upptäck hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Frågor vi ofta får från byggentreprenörer.

Vi samarbetar med många byggentreprenörer och hjälper dem att skaffa de kök, badrum och garderober i dansk design, som deras kunder vill ha. Alltid i rätt tid och till ett bra pris. Här är de vanligaste frågorna vi får från dem. 

Kompetent och riktad rådgivning.

För att du ska få så bra vägledning som möjligt får du en egen kontaktperson hos en Kvik-butik som ligger i närheten av ditt projekt. Tillsammans med vår köksexpert hittar du den perfekta lösningen för dina kunder. 

Konkurrenskraftiga priser.

Du får alltid konkurrenskraftiga priser på våra kökslösningar. Kontakta en Kvik-butik i närheten av ditt projekt för att få en offert på dina exakta specifikationer.

Flexibilitet.

Tajt med tid eller gott om tid? Inga problem, vi kan ta hand om allt och självklart garanterar vi kvaliteten. Beroende på hur dina behov ser ut kan vi mäta upp rummet, riva det gamla köket (om det finns ett) och installera det nya.

Stabila leveranser.

Din lokala Kvik-butik har alltid produkter i lager och de får leveranser varje vecka för att kunna leverera även när tidsplanen är tajt.

Anpassade lösningar.

Alla våra butiker har en egen verkstad som kan kundanpassa din beställning – snabbt och enkelt.

Kvik erbjuder alltid oss och våra kunder bra lösningar.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Få en glimt av våra produkter.

Ta en titt på våra snygga produkter! De är exakt vad dina kunder drömmer om. Låt oss hjälpa dig att ge dem det kök, det badrum och den garderob de alltid har drömt om.

Lär känna oss bättre.

— Mer om oss.

Läs mer om vår historia, värderingar och få lite fakta om verksamheten. Vi har funnits sedan 1983 och vi kommer ingenstans.

— Kvik för företag.

Lär dig mer om Kvik för företag