Kvik för företag

Hyresrätter och bostadsrättsföreningar.

Oavsett om du bara behöver renovera ett par kök i din fastighet eller om ni ska modernisera alla kök, så hjälper vi gärna till. Och kom ihåg att vi också erbjuder badrumsmöbler och garderober! Sedan 1983 har vi jobbat med allmännyttan, privata bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare för att modernisera och renovera deras lägenheter.

Få dina frågor besvarade.

Vi samarbetar med en mängd olika allmännyttiga fastighetsbolag, privata bostadsrättsföreningar och fastighetsförvaltare vid renovering av kök i hela fastigheter. När du jobbar med en butik i ditt område har du enkel tillgång till butikens verkstad, lager och veckovisa leveranser, så att du kan leverera i tid och enligt tidsplanen. Vi vet att du undrar över hur det här fungerar.

Kompetent och riktad rådgivning.

För att du ska få så bra vägledning som möjligt får du en egen kontaktperson hos Kvik. Tillsammans med din köksexpert hittar du den perfekta lösningen för din bostadsrättsförening eller hyresfastighet.

Konkurrenskraftiga priser.

Du får alltid konkurrenskraftiga priser på våra kökslösningar. Ring eller skriv till oss för att få veta mer.

Flexibilitet.

Lite eller gott om tid? Inga problem, vi kan ta hand om allt och självklart garanterar vi kvaliteten. Beroende på dina behov kan vi mäta upp, montera ner de gamla köken och montera upp de nya.

Stabila leveranser.

Hos oss finns produkter alltid i lager, därför kan vi leverera även inom tajta deadlines.

Anpassade lösningar.

Alla våra butiker har en egen verkstad som kan kundanpassa din beställning – snabbt och enkelt.

Kvik erbjuder fantastiska lösningar till oss och våra kunder.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Få en glimt av våra produkter.

Ta en titt på våra snygga produkter! De är exakt vad dina kunder drömmer om. Låt oss hjälpa dig att ge dem det kök, det badrum och den garderob de alltid har drömt om.

Lär känna oss lite bättre.

— Mer om oss.

Läs mer om vår historia, våra värderingar och vår verksamhet. Vi har funnits sedan 1983 och tänker fortsätta med det.

— Kvik för företag.

Läs mer om Kvik för företag