Kvik för företag

Arkitekter.

Utseendet, linjerna, färgerna och materialen måste vara i harmoni för att din vision ska komma till liv. Och självklart gäller det även kök, badrum och garderober, som alla utgör viktiga komponenter i ditt projekt.

När du samarbetar med oss får du en erfaren partner som sedan 1983 har hjälpt arkitekter att förverkliga sina visioner för danska designkök.

Frågor vi ofta får från arkitekter.

Vi jobbar ständigt med olika arkitekter och hjälper dem att förverkliga sin vision för deras kunders hem. Här är några av de vanligaste frågorna vi får från dem.

Kompetent och riktad rådgivning.

För att du ska få så bra vägledning som möjligt får du en egen kontaktperson hos en Kvik-butik som ligger i närheten av ditt projekt. Tillsammans med vår köksexpert hittar du den perfekta lösningen för dina kunder.

Konkurrenskraftiga priser.

Du får alltid konkurrenskraftiga priser på våra kökslösningar. Kontakta en Kvik-butik i närheten av ditt projekt för att få en offert på dina exakta specifikationer.

Flexibilitet.

Tajt med tid eller gott om tid? Inga problem, vi kan ta hand om allt och självklart garanterar vi kvaliteten. Beroende på hur dina behov ser ut kan vi mäta upp rummet, riva det gamla köket (om det finns ett) och installera det nya.

Stabila leveranser.

Din lokala Kvik-butik har alltid produkter i lager och de får leveranser varje vecka för att kunna leverera även när tidsplanen är tajt.

Anpassade lösningar.

Alla våra butiker har en egen verkstad som kan kundanpassa din beställning – snabbt och enkelt.

Kvik erbjuder alltid oss och våra kunder bra lösningar.

-- Torstein Dahl
Riis Bygg AS

Få en glimt av våra produkter.

Ta en titt på våra snygga produkter! De är exakt vad dina kunder drömmer om. Låt oss hjälpa dig att ge dem det kök, det badrum och den garderob de alltid har drömt om.

Lär känna oss bättre.

— Mer om oss.

Läs mer om vår historia, värderingar och få lite fakta om verksamheten. Vi har funnits sedan 1983 och vi kommer ingenstans.

— Kvik för företag.

Lär dig mer om Kvik för företag