Få mer utrymme, på enklaste vis

XXL -- när mer är mer.

Vi ger dig mer -- till ett överraskande lågt pris, varje gång.

Hur mycket mer? 15 procent mer för att vara exakt.

Våra skåp i standardstorlek ger dig mer plats och bäst av allt? Det är redan inkluderat i priset. Det gör att du slipper kämpa för att klämma in skrymmande grytor och stekpannor, du har plats för din stora samling vinglas och för alla dina matlådor – vad mer kan du begära?

Behöver du lite extra plats?

-- vad sägs om 40% mer förvaring?

Vårt XXL-sortiment boostar förvaringen i ditt kök, både på höjden och djupet. Det ger dig mer andrum i ditt nya kök.

Behöver du lite extra plats?

-- vad innebär egentligen 40% mer?

Se bara hur mycket mer ett XXL-skåp kan ge dig. Perfekt för kökskännare och stora familjer, eller helt enkelt de av oss som gillar lite mer utrymme.

Nu slipper du rota runt efter extra gafflar

-- mer plats för alla grejer.

Skaffa dig enkel överblick över innehållet i dina lådor och se också till att ha det lättillgängligt. Det bästa med lite extra plats är att det faktiskt räcker till en hel del. Nu vet du exakt var dina bästa matlådor finns, och du har full koll på var du ställde florsockret du nyss köpte. Ett lugnt och organiserat kök börjar med bra insikt i alla hörn av ditt kök – även i lådorna.

Vi ser till att varje centimeter tas tillvara

-- hemligheten är enkel.

Våra formgivare hittade ett innovativt sätt att ge dig mer och det märks knappt från utsidan. Vi använder sockeln, som vanligtvis är helt outnyttjat utrymme, för att ge dig en extra förvaringsboost. Dessutom innebär den här lösningen att du får perfekt arbetshöjd på dina bänkskivor.

XXL ger dig en enkel lösning

-- få mer utrymme, på enklaste vis.

Vi ger dig friheten att designa ditt kök precis som du vill ha det. Oavsett om du alltid har drömt om att allt ska ha sin plats – eller kunna stuva undan elvispen snabbt (utan att behöva trycka in den i skåpet) – erbjuder XXL en enkel lösning. I stället för att sätta upp väggskåp som tar ljus och utrymme i köket, ger våra XXL-skåp optimalt förvaringsutrymme utan att offra dyrbar väggyta.

Låt kök och vardagsrum smälta samman

-- skapa plats för din personlighet.

Använd den andra sidan av skåpen för att visa det som gör dig till just du. Barnens pyssel, en vas med färska blommor eller din stora kokbokssamling. Det är ett enkelt sätt att sätta en personlig prägel på din bostad.

Branschstandard

-- inget extra.

Vår XL-lösning

-- 15% extra förvaring.

Vår XXL-lösning

-- 40% extra förvaring.

Plats att njuta av ditt kök

-- du får inte bara skåputrymme.

Du får även arbetsyta! Tjusiga oljor och kryddor, din espressomaskin, brödkorgar och skålar... Det är mycket som tar upp plats på dina bänkskivor. Då är det tur att XXL-skåpen också ger dig extra yta köksbänken, faktiskt hela 20 procent mer. Så unna dig mer plats för söndagsbaket, dina vänners vinglas – eller lyxen att alltid ha din blender framme och nära till hands.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.