Vi uppfann det 1998

Kviks SamtalsKök®

Svart kök med köksö och färgade svarta fronter

MANO dark grey

137 309:-

Välkommen till vårt SamtalsKök® och dess förtrollande värld! Vår passion för att revolutionera köksbranschen har lett till banbrytande idéer och produkter som alla är inspirerade av människors upplevelser i köket.

1998 presenterade vi konceptet SamtalsKök®, en varumärkesskyddad idé som var så omvälvande att ordet tog sig in danska ordböcker! Den här filosofin handlar om att skapa en plats där köket blir hemmets pulserande hjärta. Det är den optimala samlingspunkten för matlagning, skratt, djupa samtal och allt däremellan.

Vårt SamtalsKök® inbjuder till oss att njuta av livets enkla nöjen – oavsett om det är att ta en kopp kaffe, läsa en bok, spela spel eller dansa till din favoritspellista (eller en av våra) när du skapar dina kulinariska läckerheter. Det är här vardagliga stunder blir något utöver det vanliga, och dina helger blir helt magiska. Det är platsen där alla vill vara, där vi delar livets med- och motgångar och skapar minnen för livet.

Är du redo för den fängslande charmen hos vårt SamtalsKök®? Och att förvandla ditt hem till en plats för gemenskap och glädje? Låt äventyret börja!

Vad gör ett kök till ett socialt kök?

Vitt kök med köksö och en arbetsbänk av massivt trä

MANO white

147 442:-

Titta på Broken Love

Titta på Pancakes

Titta på Cookies

Även om vi uppfann det är det du som gör det till din eget.

Världen har utvecklats sedan 1998 och det har även vår vardag. I det moderna hemmets hektiska miljö behöver köket tillgodose allt fler olika behov. Medan en person lagar mat, en annan besvarar sin e-post, en tonåring chillar med sin smartphone, så sitter ett yngre syskon och gör läxorna vid matbordet.

Även om vi alla har olika livsstilar och preferenser har vi en sak gemensam – det är i köket vi alla samlas. Vi behöver en fristad i en hektisk vardag, en plats där vi kan varva ner, umgås och hålla samtalet levande. Vårt SamtalsKök® fortsätter att vara en trygg oas och den plats vi alla längtar efter.

Ett SamtalsKök® är ingen fysisk produkt utan en filosofi för hur man designar kök så att de passar människors liv och vardag — i dag och i morgon

— Kviks produktdesignteam

Inte bara en köksö.

Kviks SamtalsKök® är mer än bara köksön — det handlar om att skapa samhörighet på alla upptänkliga sätt. Även om ett riktigt SamtalsKök® har en diskbänk som är vänd ut mot rummet, kan köket anpassas för att passa olika planlösningar.

Även om utrymmet är begränsat kan du addera sociala element i ditt kök. Kanske en plats vid bänkskivans ände där barnen kan göra läxorna eller där du kan ta ett glas vin med bästa vännen? Alternativt kan du skapa en mysig soff- eller sitthörna där nära och kära kan samlas medan du lagar ägnar dig åt kulinariska aktiviteter.

Ditt perfekta SamtalsKök® kan planeras i ditt eget hem. Boka ett möte med en av våra köksexperter som kommer hem till dig och hjälper dig att förverkliga ditt drömkök.

Hitta rätta köksön

Musik som soundtrack till dina sociala stunder

Dansa till dina kulinariska rytmer i ditt eget SamtalsKök® med våra exklusiva Spotify-spellistor! De här handplockade listorna är designade för att få det att fräsa och sjuda, så att du kan serveras de perfekta vibbarna för varje minnesvärd stund i ditt SamtalsKök®. Oavsett om du lagar lite enkel mat till fredagskvällen, snor ihop ett gäng kakor eller steker pannkakor mitt i natten, är våra spellistor den hemliga ingrediensen som gör dina köksupplevelser ännu bättre. Låter det intressant? Klicka dig vidare för att hitta den perfekta musikbakgrunden till ditt köksäventyr!

Musik för sociala stunder