Hemligheten bakom en Kvik-garderob

SMART black

12 704:-

Du har förmodligen en plan för att organisera ditt hem och som matchar både din personliga stil och din budget. Visste du att alla våra garderobslösningar anpassas efter dina mått? Det är hemligheten bakom våra garderober. I den här guiden kan du läsa om hur du får en måttbeställd garderob i dansk design till ett överraskande lågt pris.

-- nytt sätt att tänka när det gäller garderober

Vi har alla behov av att förvara våra saker, oavsett om det är ytterkläder och skor i hallen eller din samling av sneakers – eller alla julgrejer som behöver en förvaringsplats under de månader de inte används. Det sista vi behöver är att skaffa ytterligare en prefabricerad standardgarderob som inte passar. 

En bättre lösning är att skapa ett övergripande system för att organisera dina tillhörigheter, som integreras naturligt i rummet och matchar din personliga stil. Vi kan erbjuda måttbeställda garderobslösningar för sovrummet, hallen, tvättstugan, grovköket och även hemmakontoret och barnens rum. Kanske tycker du att måttbeställt låter dyrt, men precis som allt annat vi gör kan vi göra det här till ett överraskande lågt pris.  

Se alla våra garderobsserier

VARIO19 white

39 512:-

Utforska garderobsserier för hallen

OMBRA white

-- för hallen

MANO dark grey

33 901:-

MANO dark grey

-- för hallen

1. Måttbeställd förvaring -- ALLA våra garderobslösningar är måttbeställda. Utifrån dina egna mått skapar vi en exakt passform för just ditt rum. Det här är standard för oss, så inga mer prefabricerade lösningar som inte riktigt passar. 

2. Tänk uppåt väggarna -- golv-till-tak-lösningar ger extra förvaring högst upp, och våra skjutdörrar har en maxhöjd på 270 cm. Det gör att du kan ta vara på annars outnyttjat utrymme. 

3. Tänk på vilka dörrar du vill ha -- välj fritt mellan gångjärnsdörrar, skjutdörrar eller ett helt öppet system – men kom ihåg skjutdörrar eller en öppen lösning frigör mycket plats och ger en känsla av walk-in closet även i ett mindre rum.

4. Tänk på annat än bara kläder -- med rätt skåpinredning kan alla accessoarer som skor, bälten, handväskor eller makeup förvaras och till och med exponeras – eller döljas bakom en skjutdörr. Du väljer själv.

5. Tänk på utrymmet -- vilka ytor i sovrummet är inte redan ockuperade av sängen, byråar eller fönster? Återstående ytor – oavsett vad som finns där nu – kan bli föremål för dina garderobsdrömmar eftersom våra garderober måttbeställs för att passa just ditt utrymme.

6. Tänk på vilken stil du vill ha -- alla våra serier i dansk design är minimalistiska och funktionella på ett sätt som matchar eller kanske till och med understryker din egen personliga stil.

Vi säljer inga standardlösningar utan designar enskilda lösningar utifrån varje kunds specifika behov.

— Claus Johnsen, Head of Category Management & Design, Kvik