En praktisk guide

Hitta det rätta köket för dig

Ljust eller mörkt? Modern elegans eller lantlig idyll? Vad som är rätt kökstyp för dig beror på dina drömmar och din stil. Vi erbjuder allt från minimalistiska vita kök till den mer organiska känslan hos kök i trä. Hos oss hittar du det perfekta köket för din lägenhet i stan eller ditt hus på landet. Och de är alla byggda i hållbara material, så oavsett vad du väljer är det ett val som du kan göra med gott samvete.

Bra design handlar om smak, komfort och dina behov. Det finns ingen standardlösning – vi jobbar hårt för att se till att du alltid kan få ett kök i djärv dansk design till ett överraskande lågt pris. Med djärv design menar vi en fokusering på både form och funktion. Även de minsta detaljerna bidrar till att göra skillnad – som Manos integrerade grepp som passar dina fingrar perfekt.

Drömmer du om ett snickarkök?

Med ett kök i trä kan du bjuda in naturen i ditt hem.Trä är vackert, funktionellt och slitstarkt.Oavsett om du väljer ljust eller mörkt trä så gör det ditt hem mer levande.

Vad ett kök i trä kan göra för dig
Det moderna lantköket

Lantlig idyll i en minimalistisk vardag

Det klassiska lantköket, med plats för rustika material och fina detaljer, utgör en elegant kontrast till en vardag som ofta kännetecknas av en mer minimalistisk design.Vårt svar på den romantiska lantköket är modern dansk design med en traditionell twist.

Skaffa ett modernt lantkök

Behöver du mer inspiration?

Utforska våra köksserier
— Vita kök -- ljusa, vänliga och moderna.

Det vita köket har länge varit en favorit. Vitt är tidlöst och passar i vilket hem som helst och ger samtidigt ett ljust och inbjudande rum. Vitt ger också den perfekta bakgrunden för att experimentera med accentfärger och material som speglar din personliga stil.

— Svarta kök -- ny stil, samma traditioner.

Våra svarta kök är en nytolkning av den danska designtraditionen och bidrar på ett estetiskt vis med värme och attityd till din inredning. Vill du ha ett kök i ett exklusivt uttryck som sticker ut från mängden? Då är ett svart kök ett självklart val.

— Grå kök -- helt rätt i tiden.

Det grå köket spelar i en helt egen liga – och ger ett helt annat intryck än ett i svart eller vitt. Olika nyanser av grått kan antingen lyfta fram eller tona ner kontraster. I en bostad som kännetecknas av ljusa ytor erbjuder det grå köket en exklusiv lock som skiljer det från mängden.