Bli inspirerad

Välj ett modernt lantkök

PAVIA pure grey

113 434:-

När detaljerna betyder allt. Det är inte alla som gillar minimalistiska och enkla vita kök. Du kanske är ute efter något lite mer traditionellt. Kanske blir du förvånad över att de traditionella lantköksdetaljerna, som ramluckor och handtag, gör sig lika bra i stor lägenhet i stan med högt i tak, som på landet.

Från ramluckor till öppna hyllor och traditionella handtag – det är detaljerna som gör lantköket till en verklig klassiker. Men du kan också låta dig inspireras och få lite av lantkökets charm i ett modernt kök som matchar dagens behov.

 

Oavsett om du föredrar det rustika, det romantiska eller det moderna kan du använda detaljerna i lantköket för att skapa en egen stil.

Romantisk inramning

Eleganta handtag och vackra ramluckor bidrar till att ge ditt kök lite av den romantiska känsla vi förknippar med ett riktigt lantkök. Dekorera med keramik och vilda blommor för att göra det extra varmt och mysigt. 

Utforska våra handtagskollektioner

Rustik charm

Ge ditt kök ett mer rustikt uttryck genom att välja en bänkskiva i ett naturmaterial som trä eller sten. Du kan även välja accessoarer som adderar lantlig charm – som porslin, blommor eller koppargrytor. 

Lantlig idyll

Kombinera en idyllisk lantstil med dansk design och få en modern look i ditt kök. Addera lite av den klassiska lantkökskänslan med öppna hyllor och låt samtidigt kökets rena linjer skapa en lugn balans.

Se hur Ferro kan fullända uttrycket

Pavia – det moderna lantköket

PAVIA pure grey

113 434:-

Det moderna lantköket

Det romantiska lantköket är tillbaka i en uppdaterad och modern version med fina detaljer och inslag av koppar, mässing och trä. Det här köket signalerar trevlig samvaro och långkok på spisen, och skapar en lugn oas mitt i en hektisk vardag. Och det fungerar absolut lika bra i en lägenhet i stan med högt i tak som i ditt sommarhus på landet.