Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Große Eröffnung in der Bremer Überseestadt am 30.03.2023

Gerne nehmen wir Ihre Buchungen vor dem Eröffnungstermin als Video – Buchung wahr.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

40 jaar jubileum aanbieding: BTW-vrij* op alle keukens.

Om ons 40-jarig jubileum te vieren, maak vandaag nog een afspraak en geniet van BTW-vrij* op alle keukens, badmeubels en garderobekasten.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

Kvik feirer 40 år.

Spar momsen på kjøkken eller 20 % på garderobe.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Erbjudandet du försökte besöka har löpt ut, vi hoppas att du istället kommer att njuta av våra andra erbjudanden.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Hur mycket behöver ditt kök renoveras?

När det är dags att göra om köket är det viktigt att tänka efter: hur mycket behöver egentligen göras om? Behöver det rivas och göras om från grunden – eller räcker det med ny färg på väggarna och nya handtag på luckor och lådor? I den här guiden får du hjälp med att bestämma hur mycket du faktiskt behöver göra.

Hur omfattande insatser som behövs för att renovera ditt gamla kök avgörs till stor del av kökets nuvarande skick. Om bänkskivorna är missfärgade och slitna och en viss lådfront alltid lossnar när du försöker öppna lådan, är det nog läge att riva allt och göra om allt från grunden. 

Men det kan vara så att det räcker att ge väggarna lite ny färg, byta ut blandaren mot en som också ger dig kokhett tevatten och skaffa nya handtag för att uppdatera utseendet. 

Även om vårt jobb är att erbjuda snygga nya kök i dansk design, är vi också väldigt fokuserade på hållbarhet – därför anser vi att det mest hållbara köket är det du redan har. Om det råkar vara ett kök från Kvik kanske du kan byta ut luckor och lådor och välja en ny designserie, utan att byta ut rubbet. 

Läs vidare så går vi igenom allt du behöver ta ställning till när du ska renovera.

 

Ett helt nytt kök – eller bara delvis?

Vad kostar det att renovera ett kök?

Du avgör själv hur bra ditt nuvarande kök faktiskt är.Vilka delar av köket behöver förnyas och vilka kan vänta? När du renoverar köket kan du välja att byta ut allt utom skåp och sockel.Ju mer du vill byta ut, desto dyrare blir det förstås.Nya skåpluckor, ny diskho och ny blandare – och kanske en ny bänkskiva i sten?Det drar snabbt iväg och närmar sig priset på vad ett nytt kök skulle kosta.Fundera igenom hela projektet noggrant innan du sätter igång. Det kan faktiskt vara så att den bästa lösningen – och investeringen – är att köpa ett helt nytt kök.

Utforska våra köksserier

Behöver du en ny bänkskiva?

I äldre kök var köksbänken ofta betydligt lägre än dagens standardhöjd. Men med en insats ovanpå luckor och lådor kan du enkelt höja bänkskivan till en höjd som passar dig bättre.

Det finns många bänkskivor att välja bland och det kan vara svårt att bedöma vilken som passar ditt kök – och framför allt dina behov. Innan du börjar renovera köket kan vår praktiska guide hjälpa dig att hitta rätt bänkskiva.

Guide – så väljer du den perfekta bänkskivan
Som en del av köksrenoveringen

Nytt kakel?

Förnya köket genom att sätta upp nytt kakel. Du kan täcka en hel vägg, eller bara använda det som stänkskydd bakom diskhon och hällen. Kakel är inte bara praktiskt, nytt kakel hjälper även till att förnya känslan i rummet och göra köket mer personligt. Med alla vackra färger, former och material som finns är det bara din fantasi (och din plånbok) som sätter gränserna för den delen av din köksrenovering.

Köksrenovering på tre nivåer

Låt oss guida dig igenom de mer eller mindre omfattande renoveringsmöjligheterna, så att du kan komma ett steg närmare ditt drömkök.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Light köksrenovering

Se alla våra köksprodukter
— Nya handtag

Att byta handtag och knoppar på köksluckor och lådor är ett enkelt sätt att ge ditt gamla kök en helt ny look.

— Ny belysning

Lägg till belysning på oväntade ställen – som inuti mörka lådor. Det gör ditt gamla kök mer funktionellt.

— Byt ut vitvarorna

Utöver bänkskivan är vitvarorna några av de viktigaste sakerna i en köksrenovering. Men nya vitvaror kan vara det som sätter pricken över i:et i ditt ”nya” kök. Förutom att nya vitvaror innehåller den senaste tekniken och avancerade funktioner, är de som regel betydligt mer energieffektiva än de gamla. Det gör att de med tiden betalar sig själva.

Medium köksrenovering

Se alla våra köksprodukter
— Köksblandare

Omfattar renoveringen av köket byte av bänkskiva och diskho? Då är det en bra idé att samtidigt också byta köksblandaren. Det är den detalj i köket som används allra mest och kan vara sliten eller föråldrad. En ny blandare kan hjälpa dig att förnya uttrycket i köket.

— Ny diskho

Eftersom diskhon är placerad i bänkskivan är det självklart att den också byts ut när du byter bänkskiva. Kanske drömmer du om en större diskho – eller en diskho i ett annat utförande? Och självklart kan du byta ut diskhon även om du behåller din gamla bänkskiva.

Large köksrenovering

Utforska våra köksserier
— Byt ut bänkskivan

Bänkskivan är ett av de viktigaste sakerna i ditt kök och den som också utsätts för mest slitage. Därför är det förmodligen självklart att den behöver bytas ut vid en renovering. Men det kan bli en dyr historia, beroende på vilket material du väljer. Fundera över material och färg, och vad som skulle fungera bäst i din vardag.

— Köksluckor

Om du redan har ett Kvik-kök kan du förmodligen byta ut luckor och lådfronter mot andra i en ny designserie och på så sätt förnya köket.