Designguide – vita kök

Vitt kök med köksö och en arbetsbänk av massivt trä
Skaffa ett vackert vitt kök som förverkligar dina drömmar! Det vita köket har varit ett populärt val under många år. Och det här är inte utan anledning eftersom det vita köket har några egenskaper som andra kök inte har.

Ett vitt kök är stilrent och passar till allt vilket gör att det fungerar i alla hem. Vitt fungerar perfekt som basfärg som och dig oändliga möjligheter att leka med accentfärger på väggfärg, kakel och kanske även dina köksmaskiner.

I Skandinavien är vi besatta av ljus eftersom det bidrar med energi och glädje. Och ett vitt kök sprider inte bara energi och glädje utan ger även en lugnande bakgrund som inbjuder till samtal och närvaro i hemmet. 

Bryt av med accentfärger

Vitt kan aldrig bli fel. Det vita köket är snyggt och neutralt, och ger dig friheten att addera olika färger och material som matchar din personliga stil. Det kan till exempel vara en köksblandare i antracit i stället för en klassisk lösning i krom eller borstat stål. Eller så kan man rama in de vita luckorna med lister i olika färger. Diskhon är också en plats där man kan använda sig av färg och personlighet. 

Välj bland våra danska designartiklar som matchar ditt vita kök
Vitt kök med köksö och en arbetsbänk av massivt trä

Låt handtagen bli pricken över i:et

De handtag du väljer bidrar till kökets helhetsintryck. Väljer du luckor med integrerade grepp får du ett minimalistiskt kök, medan små mörka metallknoppar ger köket en mer romantisk och rustik känsla. Hos oss kan du välja mellan bägge dessa, det gäller bara att hitta det som är din stil.

Utforska våra handtag
White kitchen with a kitchen island, tall cabinets and black handles

Upplev vår designserie MANO white

Vitt kök med köksö och en arbetsbänk av massivt trä

MANO white -- ett socialt kök för hela familjen

Upplev Mano – vårt ikoniska handtagslösa kök i djärv dansk design – och låt dig förföras.
Vitt rustikt kök med inbyggd ugn och vita fronter

MANO white -- för lägenheten.

Minimalistisk, rå och urban känsla. Bli inspirerad av den industriella stilen och få dansk design med personlighet och attityd.

MANO white -- ett parallellkök.

Ge köket i MANO white en snygg dansk stil med en rustik bänkskiva i trä som utgör en skarp kontrast till Mano kökets långa horisontella linjer.

Upplev TINTA white

TINTA white -- kan bli din favorit

I ett socialt Tinta kök finns det plats för livet – och alla kan vara med utan att vara i vägen för någon annan.

TINTA white -- parallellkök

Upplev klassiska Tinta white. Komponera själv kökets linjer och uttryck med ett urval av tio olika accentfärger.

Utforska våra vita kök