Tror du att en ny garderob måste bli en dyr historia?

Vad kostar en ny garderob?

Vi tycker att dansk design ska vara något för alla – och att alla har rätt till en snygg garderob! Vi gör allt vi kan för att hålla våra priser låga: från att leverera våra produkter i platta paket till att erbjuda olika servicenivåer som matchar olika budgetar. Skaffa dig en idé om vad som har störst betydelse för priset på din garderobslösning – och hur du håller dig inom budgeten – direkt här på sidan.

Har du redan bestämt budgeten för din nya garderob? Då är det förstås viktigt att utgå ifrån den när du börjar undersöka dina möjligheter. Men det är ofta svårt att ha en tydlig bild av budgeten innan du vet exakt vad du behöver och vilken typ av garderobslösning du föredrar. Priset beror nämligen i hög grad på dina behov och prioriteringar.

Du bör ta ställning till frågor som

  • Var ska garderoben placeras och hur mycket plats kan och vill du ge den i rummet?
  • Vem ska använda garderoben – är det barn, vuxna?
  • Hur mycket förvaringsutrymme behöver du (till skor, kläder, ytterkläder, leksaker och andra prylar)?
  • Stil och design – ska garderoben matcha andra möbler i rummet?

Kanske finns det saker du inte vill kompromissa med – och annat som du kanske inte är så noga med? När du har tagit ställning till allt det här är du redan väldigt mycket bättre förberedd för att börja titta på budgeten!

En snygg garderob med skjutdörrar och massor av smart inredning behöver absolut inte spräcka din budget. Rätt kombination av dörrar, skåpstomme och inredning kan ge dig en elegant och yteffektiv skjutdörrsgarderob som både matchar dina behov och din plånbok.

Skaffa en skjutdörrsgarderob till ett riktigt bra pris

Skjutdörrar kan skapa den stil du vill ha i rummet – och dessutom har de den uppenbara fördelen att de döljer röran snabbt och effektivt. Kvik erbjuder både dörrar och inredning i olika prisklasser – allt i snygg dansk design och i hög kvalitet.

Har du en tajt budget kan du välja att lägga mindre pengar på inredningen och ändå få en djärv lösning som skapar lugn och ordning i rummet. Du kan till exempel välja hyllor och backar i stället för mer exklusiva lösningar som lådor med glassidor – på samma sätt kan du välja en vanlig klädstång i stället för en lyxmodell med belysning.

 

Se vårt urval av dörrar

Gör det själv, och håll priserna nere

Är du ganska händig? Och inte rädd för att ge dig på lite gör-det-själv-arbete? Du kan enkelt montera din nya garderob själv – och därmed spara in den kostnad det innebär att anlita en hantverkare.

Eller vill du helst slippa ta fram borrmaskinen och vattenpasset? Då är vår service Gör det enkelt något för dig – då får du din nya drömgarderob utan krångel.

Se våra service- och leveransnivåer här

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Garderob och skjutdörrar

Designserier
— VARIO19 white

Snygg och enkel öppen garderob, designad med fokus på de rena linjerna och enkel åtkomst till det du använder mest.

— SMART black

Smart skjutdörrar i svart är för dig som vill ha en elegant och minimalistisk garderobslösning.

— MILK

Milk garderoben är det perfekta valet för dig som vill ha klassiska och enkla vita skåp med dörrar.