Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Tilbudet du forsøkte å besøke har utløpt, vi håper du i stedet vil nyte godt av våre andre tilbud.

Tarjous, johon yritit tutustua, on vanhentunut, toivomme, että sen sijaan nautit muista tarjouksistamme.

Ouvert ce dimanche

Prenez un rendez-vous maintenant et découvrez nos offres Batibouw. Pendant Batibouw, profitez également de notre garantie des prix les plus bas.

40 jaar jubileum aanbieding: BTW-vrij* op alle keukens.

Om ons 40-jarig jubileum te vieren, maak vandaag nog een afspraak en geniet van BTW-vrij* op alle keukens, badmeubels en garderobekasten.

Nu zondag open

Maak nu een afspraak en ontdek onze Batibouw-aanbiedingen. Tijdens Batibouw geniet je ook van onze laagste prijsgarantie.

Jubiläumsangebot

Spare 40 % auf Montage und Lieferung oder 1.000 € auf 3 Haushaltsgeräte von AEG – jetzt nur 897 €.

Kvik feirer 40 år.

Spar momsen på kjøkken eller 20 % på garderobe.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

Erbjudandet du försökte besöka har löpt ut, vi hoppas att du istället kommer att njuta av våra andra erbjudanden.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

25% jubilæumsrabat

Spar 25% på ALLE køkkenskabe og fronter i marts.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

De aanbieding die u heeft geprobeerd te bezoeken, is verlopen, we hopen dat u in plaats daarvan kunt genieten van onze andere aanbiedingen.

Denne kampagne er desværre ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt.

La oferta que intentó visitar ha caducado, esperamos que disfrute de nuestras otras ofertas.

L'offre que vous avez tenté de visiter a expiré, nous espérons que vous profiterez plutôt de nos autres offres.

Leverans och installation av ditt nya kök.

Vi tycker att det ska vara en fantastisk upplevelse att köpa nytt kök – från start till mål. Du väljer hur du vill ha ditt kök levererat och installerat, beroende på hur mycket jobb du är beredd att göra själv.  Vi har tre olika servicenivåer – Gör det själv, Gör det tillsammans och Gör det enkelt.

Leverans och installation -- våra olika nivåer.

Gör det själv.

Är du händig med både skruvdragare och vattenpass? Då kan du hämta upp ditt kök i praktiska platta paket i din lokala Kvik-butik och sedan installera det själv. Du styr takten och våra lättförståeliga instruktioner guidar dig på vägen.

Gör det tillsammans.

Det här är för dig som vill vara involverad, men som kanske tycker att hela jobbet känns lite för stort. Vi monterar alla delar åt dig i vår lokala verkstad och sedan installerar du dem själv. På så sätt kan du göra en del av arbetet själv, men allt kommer inte att ligga enbart på dig.

Gör det enkelt.

Den här lösningen är för dig som vill ägna din tid åt att göra något annat än att installera ditt nya kök. Vi gör allt arbete åt dig: vi levererar, monterar och installerar alla delar. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och njuta av ditt nya kök!

Skaffa nytt kök inom 14 dagar.

När du väl har beställt ditt nya kök vill du förstås få hem det så fort som möjligt. Som utgångspunkt levererar vi alla kök inom 14 dagar efter din beställning. Det är möjligt eftersom vi har leveranser varje vecka från vår fabrik till alla våra butiker. 

Leveranstiden kan dock vara längre under högsäsong och när det förekommer störningar i leveranskedjan som ligger utanför vår kontroll. Din butik håller dig informerad om din leverans och eventuella förseningar.

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.

Leverans av din bänkskiva.

Ditt val av bänkskiva påverkar den totala leveranstiden för ditt kök. Standardbänkskivor levereras inom 14 dagar. Leveranstiden för måttbeställda bänkskivor kan ligga på 4–6 veckor beroende på material och behov av anpassning.

Din Kvik-butik informerar dig om när ditt kök ska levereras, inklusive vitvaror och bänkskivor, när du gör din beställning. Och håller dig sedan uppdaterad längs vägen. 

Hitta en Kvik-butik här

Transportera ditt kök själv.

De flesta av dina köksdelar är packade i praktiska, platta paket. Paketen mäter vanligtvis 50 x 70 cm och väger upp till 20 kg. Det innebär att du kan bära paketen själv och att de kan transporteras i en vanlig bil, eventuellt med baksätet nedfällt.

Om ditt kök innehåller högskåp är de här paketen ca 208 cm långa. Och sedan har vi vitvarorna som kan vara tunga och skrymmande.  Du kan behöva hyra en släpvagn eller eventuellt en skåpbil. Och engagera några kompisar som kan hjälpa dig med de tunga lyften.