AVOLIA

Avolia badrumsserie har en ultramatt, återvunnen PET-yta med en kärna av återvunnet trä som kan återvinnas en gång till när det är dags för dig att byta badrum någon gång i framtiden. Ytan är väldigt slitstark och står emot fingeravtryck och är därför lätt att hålla ren. Välj om du vill ha en kontrasterande eller enfärgad look på handtagen – det är helt upp till dig.

Avolia

Ge uttryck för din stil med Avolia – i hela bostaden

Den här ton-i-ton-varianten är inte nödvändigtvis din stil, men den är ett exempel vad du kan göra med Avolia i ditt badrum. Du kan göra den till din egen! När du väl har valt den färg du vill ha väljer du önskad kombination för de integrerade handtagen: handtagets ram och bakgrund kan fås i 9 olika nyanser.

Om du redan har valt Avolia till köket kan du alltså skapa ett stiluttryck även i badrummet med bara en subtil variation i handtagens utseende. 

 

 

Ett litet skåp som definierar hela badrummets utseende

Naturligtvis är det en fråga om stil och preferenser, men Avolias ultramatta finish har en intensitet som pockar på din uppmärksamhet – och förmodligen även din beröring – även om det bara är ett skåp under badrumsspegeln. Det verkar som om det definierar rummets grafiska regler. Borde det vara....minimalistiskt? Det är naturligtvis upp till dig.

 

 

Utforska våra övriga badrumsserier

Designserier