VEDA -- hälsar dig välkommen.

De handtag du väljer till Veda i ditt kök säger massor om din stil. I hallen uttrycker de ”Hej, vad kul att se dig” på ett rakt och enkelt sätt.

VEDA

-- dansk design som ser dig komma och gå.

Behöver du en ny och fräsch idé i hallen kan Veda visa dig vägen. Det finns ingen anledning till att hallen ska bli en transportsträcka. Med Veda kan stämningen bli lika social som i vardagsrummet – med några av våra smarta lösningar och vår allmänna inställning till klassisk dansk design: funktionalitet med all estetik du vill ha, i rena och enkla former och färger. 

 

VEDA white

28 752:-

?

-- måttbeställd exakt efter din hall.

Hallen är något vi ofta bara passerar när vi tar på oss ytterkläderna och rusar ut genom dörren utan någon större eftertanke. Men hallen kan faktiskt bli en oas, där det finns plats på bänken att ställa ifrån dig din termosmugg med kaffe när du ska ta på dig skorna. Och när du kommer hem på kvällen kan din Veda hall bli en plats att landa. Sätt dig ner, ta av dig skorna, häng upp din kappa – och andas.

White drawers with black handle

-- Veda för tvättstugan.

Tvättstugan brukar kunna bli en plats vi bara passerar igenom: vi sätter på en tvätt eller ställer undan städgrejerna för att sedan fortsätta till andra rum i hemmet. Dansk design handlar om att göra funktionaliteten lika vacker som praktisk. Så varför inte välja Veda till tvättstugan? 

Hitta de perfekta handtagen till din Veda tvättstuga

VEDA -- inte bara för garderoben.

— -- när du vill ha ett snyggt och hållbart kök.

Veda finns i fem olika färger. Med sin kärna av återvunnen MDF och en yta av återvunnen PET är Veda ett fantastiskt val i ditt kök.

— -- perfekt för ditt badrum.

Välj Veda till hemmets alla rum.

Utforska fler garderobsserier i dansk design