NOLIAM -- diskret elegans i ditt kök.

Du har goda skäl för att vilja ha ett kök i vitt – och Noliam designades från början i vitt för att addera närvaro och elegans till hela ditt kök. Självklart är elegans mer än bara något ytligt – Noliam tillverkas inte med spånskiva utan har en icke-jungfrulig träfiberkärna med en speciell folie av återvunna PET-flaskor som på ett elegant vis skapar den rena vita ytan. När du drar fingrarna över den släta ytan blir du övertygad om att den kommer att klara alla vardagens påfrestningar samtidigt som den också är lätt att hålla ren.

NOLIAM

Dansk design -- rena och eleganta linjer.

Du har säkert lagt märke till dem: de eleganta linjerna skapade av lådor, luckor och bänkskiva. På den släta och hållbara folien har handtagen införlivats i designen och den här integrerade profilen ger dina fingrar ett fast grepp om lådor som glider lätt och luckor som är lätta att öppna. Den här funktionen är i princip Noliams enda designelement. Funktionell dansk design – som alltid till ett överraskande lågt pris. När du väl öppnar fronterna upptäcker du att Noliam uppvisar alla funktioner du kan drömma om: smart lådinredning, integrerad diskmaskin, kyl eller frys som ser väldigt coola ut i sina stilrena Noliam fronter, och där en inbyggd ugn eller häll i svart kan utgöra den perfekta kontrasten.

NOLIAM white

54 199:-

Välj rätt tjocklek -- för tydlig kontrast.

Noliams karakteristiska linjer ger dig en stark och kraftfull look och en perfekt möjlighet att kombinera designen med kontrastfärger – även på bänkskivor. Självklart kan du välja den bänkskiva du gillar när det gäller färg och material – men vi föreslår en rejäl bänkskiva med generösa mått som matchar Noliams linjer.

Välj rätt tjocklek -- när storleken har betydelse.

Kanske funderar du på vita fronter eftersom det kan få ett mindre kök att kännas större. Noliam är inget undantag – det är däremot våra XL- och XXL-skåp. Kort sagt: Noliam finns i XL-skåp som ger 15 procent mer utrymme på samma golvyta jämfört med köksskåp i standardstorlek. Väljer du vår XXL-version får du 40 procent extra utrymme. Be en av våra köksexperter ta fram en icke-bindande offert på Noliam, baserad på just din specifika kökslösning. Och som alltid kan du förvänta dig ett överraskande lågt pris.

Läs mer om XXL

Utforska andra köksserier.

Designserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.