PRATO -- tilltalande elegans.

När du väljer Prato till ditt badrum kommer ingenting längre att vara sig likt. Den matta ytan leder tankarna till långa sandstränder och den diskreta elegansen blir en naturlig scen där alla dina favoritföremål kan spela en viktig roll i din vardag.

PRATO

PRATO -- diskret elegans.

Ett Prato badrumsskåp kan organisera alla dina skönhetsprodukter och accessoarer medan du sköljer av ansiktet framför spegeln på morgonen. Och även om Prato aldrig stjäl uppmärksamheten kommer du att vara evigt tacksam för den skönhet serien adderar till resten av rummet. Desto större anledning till att också välja ett snyggt handfat? Behöver du inspiration? Då kan du ta en närmare titt på våra handfat här – men för att uppleva vad den matta designen faktiskt innebär tycker vi att du ska besöka badrumsutställningen i en Kvik-butik. 

PRATO grey

14 241:-

PRATO -- grepp om viktiga detaljer.

Prato är subtil och exakt när det gäller alla detaljer – när du öppnar en lucka eller låda upptäcker du att handtaget är integrerat i fronten. En utskuren profilkant – som målats svart på baksidan för att ge ett exakt grafiskt uttryck. Du kan öppna den med bara ett finger för att komma åt inredningen som organiserats med den lådinredning du själv väljer. Och när du ska stänga? Tryck bara lite med handen. Kanske upplever du då också den sammetslena känslan som är Pratos främsta kännetecken: den matta ytan. Att fronten också har en antifingerprint-yta är ren bonus.

PRATO -- för en större designlösning.

Prato är en subtil, exakt och hållbar design, helt byggd av FSC-certifierat trä – och den matta, slitstarka folien är dessutom tillverkad av återvunnen PET. Det diskreta uttrycket får en djupgående effekt som badrumsskåp. Men i ett större badrum kan du enkelt komplettera din design med exempelvis Prato seriens högskåp. Besök en av våra Kvik-butiker för att se Prato på nära håll. 

Planerar du redan att använda Prato till ditt kök? Om du sedan väljer att utöka stilen även till badrummet kommer ditt hem att få en överraskande effektfull design – till ett överraskande lågt pris.

Planerar du att helrenovera eller kanske till och med bygga ut ditt badrum? Då föreslår vi att du inkluderar en av våra Kvik-experter redan tidigt i din planering. Mötet är gratis och helt oförpliktande. Och även om vi inte säljer duschväggar eller marmorplattor, jobbar vi med både lokala hantverkare och byggentreprenörer som använder våra danska designserier i sitt arbete.

PRATO grey

14 241:-

PRATO -- inte bara för badrummet.

— -- precis lika subtilt i ditt kök.

Visa din förkärlek för gedigna detaljer med Prato i ditt badrum, och låt designserien glänsa även i ditt kök.

— Utforska våra övriga köksserier

Så mycket dansk design att välja mellan!

Utforska andra badrumsserier

Se alla badrumsserier

Boka ett möte.

Vi vet att ett nytt kök, badrum eller garderob är ett stort projekt. Och vi vill gärna ha tid att lära oss allt om ditt projekt och besvara alla dina frågor. Därför uppmanar vi dig att boka ett möte med oss, så att vi kan se till att vi har gott om tid bara för dig. De här mötena är gratis och helt oförpliktande – och en bra idé oavsett var du befinner dig i ditt projekt.