Frontfärger

PRATO — så exakt och subtil.

Det första du lägger märke till hos Prato – även på håll – är den matta ytan. Det mest subtila sättet att presentera en mörk look är att avstå det mest blanka, och de flesta av Pratos detaljer är ganska subtila. När du kommer närmare kan dina fingrar känna på ytan – tillverkad av särskilt slitstark återvunnen PET. Och så har vi inramningen med svarta kanter som ger Prato en distinkt grafisk karaktär.

PRATO

Mjuk övergång — suddar ut gränsen till vardagsrummet.

Det är inte alla öppna kök som blir givna blickfång – och det ska de inte heller vara. Du och dina gäster tycker nog att Prato är lika socialt som våra andra kök. Men om din plan är att skapa två olika stämningar är det subtila uttrycket hos Prato en briljant kandidat för ett lugnt hörn där allt är under kontroll – medan det fortfarande är öppet och inbjudande mot vardagsrummet och allt som händer där. Med Prato smälter de två rummen sömlöst samman.

 

 

PRATO dark grey

115 758:-

Optimal enkelhet — luckan ÄR handtaget.

När det gäller designen tycker du förmodligen att Prato är ganska stram: enkel estetik med matta geometriska ytor. Fronterna till kyl eller diskmaskin: bara helt matta ytor. Inte ens ett dekorativt handtag – för fronten ÄR handtaget. Kanske lite nördigt, men Prato är nördigt, på bästa tänkbara sätt. Avståndet mellan delarna är lite smalare – det återvunna materialet på fronterna har valts för att styrkan ska kunna återges i en lite mer stilren look. Varje liten subtil detalj har betydelse.

Subtila matta ytor — tar fram det bästa hos din bänkskiva.

Oavsett vilka färger du vill ha i ditt kök har Prato en särskild talang för att få dina andra köksdelar att glänsa. Vill du ha avancerade inbyggda vitvaror, en grym bänkskiva i svart keramik eller fantastiskt kakel? Då kan Pratos matta yta bli den perfekta bakgrunden – i ett kök du kommer att uppskatta varje dag.

PRATO black

80 220:-

Kviks SamtalsKök® — du gör det till ditt eget.

Magin i vårt SamtalsKök® handlar inte om specifika mått eller kökslösningar, utan om livet och de stunder det består av. Det är de härliga skratten under familjemiddagen, den trygga tystnaden när du tar dig en nattmacka, en gemensam förväntan inför en kaka som gräddas i ugnen och de tysta viskningarna som utbyts över en kopp kvällste. Oavsett om det är ett kök för två eller en bubblande familjecentral, kan alla kök vara ett SamtalsKök®.

Det är era berättelser, era gemensamma erfarenheter och era minnen som väcker det till liv. Så bjud in glädjen, samtalet och gemenskapen – och se hur ditt kök förvandlas till hjärtat i ditt hem, ett genuint SamtalsKök®.

Läs mer om vårt SamtalsKök®

PRATO black

80 220:-

Upplev PRATO — för ditt hem.

PRATO dark grey

115 758:-

Har du lagt märke till Pratos X-faktor?

Pratos hemliga talang är en unikt designad möbel som kallas X-modulen. Det smälter perfekt in i ett Prato kök bland övriga delar, även om den har en helt annorlunda design (och faktum är att den kan användas med alla våra kök). Utöver mångsidig extraförvaring ger detta dig en chans att bryta upp Pratos strikta linjer med …. X. Du väljer själv färger, träets nyans, hur många lådor eller hyllor du vill ha, ett öppet eller stängt utförande och mycket annat. Besök Kvik-butikens utställning och upplev X-modulens alla fördelar.

PRATO dark grey

115 758:-

Kök X vardagsrum

X-modulen blir snabbt en del av familjen – eftersom den direkt blir en öppen och tillgänglig del av vardagsrummet. När du bjuder hem gäster är det trevligt att samlas runt X-modulen till fördrinken – utan dörrar som öppnas utåt. Och kocken kan också vara med i samtalet, eftersom alla kan samlas just här.

Stolt tradition

Kort sagt: X-modulen är en hyllmöbel för vardagsrummet med oanade kökstalanger. Om du uppskattar gott hantverk lägger du också märke till de exakt sinkade fogarna och känslan av massivt trä – eller så uppskattar du helt enkelt bara den enkla vardagsrumskänslan den bidrar med i ditt kök. Skjutdörrarna är en hyllning till japansk design och glider lätt i en ram av omsorgsfullt slipad ek.

Utforska våra övriga köksserier.

Alla köksserier