CORISA — lyxig köksserie bjuder in naturen.

Corisa har designats exklusivt åt oss av den danska designduon Says Who och är ett iögonfallande tillskott till vår noggrant utvalda kollektion av danska designkök. De sofistikerade, vertikala linjerna signalerar hantverk och lyx och den naturliga ekytan har ett varmt och inbjudande skimmer. Man kan inte låta bli att låta fingrarna löpa över ytan. Corisa introducerar ett taktilt och visuellt intressant naturligt element som matchar våra övriga köksserier perfekt och ger ditt kök den där lyxiga känslan. Som alltid till ett överraskande lågt pris.

CORISA

Lyxig dansk design.

Corisa har designats för att addera en lyxig känsla i ditt kök. Bjud in värmen från trä i ditt hem och låt det bli det perfekta sällskapet till våra andra designserier. Välj högskåp i serien Corisa som komplement till köksön eller dina lådor.

Taktil upplevelse.

När dina fingertoppar möter Corisas yta är den taktila upplevelsen överväldigande. Det varma träet och de profilerade ränderna gör att dina fingrar vill dröja kvar på ytan för att uppleva ekens naturliga mjukhet.

Varmt och modernt trä.

De lackade träfanerränderna ger en varm och modern touch i ditt hem. Deras sofistikerade smala linjer och de omsorgsfulla detaljerna signalerar exklusiv lyx.  Samtidigt återger den randiga träytan en upplevelse av naturen i ditt hem.

Kviks SamtalsKök® — du gör det till ditt eget.

Magin i vårt SamtalsKök® handlar inte om specifika mått eller kökslösningar, utan om livet och de stunder det består av. Det är de härliga skratten under familjemiddagen, den trygga tystnaden när du tar dig en nattmacka, en gemensam förväntan inför en kaka som gräddas i ugnen och de tysta viskningarna som utbyts över en kopp kvällste. Oavsett om det är ett kök för två eller en bubblande familjecentral, kan alla kök vara ett SamtalsKök®.

Det är era berättelser, era gemensamma erfarenheter och era minnen som väcker det till liv. Så bjud in glädjen, samtalet och gemenskapen – och se hur ditt kök förvandlas till hjärtat i ditt hem, ett genuint SamtalsKök®.

Läs mer om vårt SamtalsKök®

AVOLIA clay

113 257:-

Utforska designen som matchar Corisa perfekt.

Designserier